Лідер ін’єкцій краси
10.04.2019

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога

Юлія Мартиненко — лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом успішної роботи, впевнена, що тільки навчання та рух вперед дає можливість краще розуміти beaty-тенденції та залишатися на "гребені" естетичної медицини.

Юлія Мартиненко 
лікар-косметолог, терапевт, сертифікований фахівець у галузі ін’єкційних методик 

 

Мені завжди було цікаво: все ж таки, косметологія лікує ознаки старіння або просто допомагає на деякий час їх приховати?

Усе починається з первинної консультації. Щоденно ми несемо велику відповідальність за свою роботу, тому справжні фахівці особливу увагу приділяють першій зустрічі з клієнтом. Я вважаю, що це обов’язкова складова успіху. Адже лікар-косметолог має можливість вчасно донести інформацію до свого пацієнта: як працює організм, що відбувається на певному етапі з його клітинами, яка методика підходить йому найбільше і, головне – чому. Крім того, завдяки первинній консультації обговорюються всі побажання клієнта та підбирається максимально ефективна методика роботи з кожною людиною індивідуально. Усе це є запорукою відмінного результату, який «працює» на підтримку здорового та красивого обличчя або тіла. Тож косметологія лікує ознаки старіння, але за умов системного та правильного догляду.

 

Юлия МартиненкоВи як лікар-косметолог несете велику відповідальність за красу та здоров’я своїх пацієнтів, особливо під час вибору ін’єкційних препаратів.  Які для вас першочергові критерії їхньої безпеки?

У своїй роботі я віддаю перевагу лише тим препаратам, які перевірені багаторічною клінічною практикою, мають сертифікат якості та зарекомендували себе як такі, що справді надають бажаний результат. Вважаю, що економія тут ні до чого. Ми маємо цінувати  себе та своє здоров’я. Кожна людина сама обирає той шлях, яким вона йде. Якщо ж ми говоримо про вибір лікаря-косметолога, то раджу звернутись до того, хто працює виключно з якісними препаратами та сумлінно виконує роль помічника у підтримці молодості, здоров’я та краси свого пацієнта.  Нині я активно використовую лінію пептидних ревіталізантів Prostrolane. Мій вибір – Prostrolane Blanc-B. Цей препарат має легкий філлінг-еффект, тим самим зменшує вже існуючі дрібні зморшки та попереджає появу нових, також препарат активно висвітлює пігментні плями різного походження та інтенсивно надає шкірі сяйва. Загалом, лінія ревіталізантів Prostrolane має широкий спектр показань до використання, що допомагає лікарям-косметологам з легкістю обирати правильний препарат та отримувати бажаний результат. 

Чи застосовуєте ви у своїй практиці власні методики, чи все ж більшу перевагу віддаєте перевіреним ін’єкційним методикам, які пропонують виробники?

 Я постійно вдосконалюю свої знання та навички. Адже сучасна косметологія вигадує щось нове та корисне практично щодня. З’являються нові препарати, методи та методики роботи з обличчям та тілом. Усе це варто мати на увазі і в жодному разі не пропускати повз себе. Я обожнюю навчатись! Рух уперед дає можливість краще розуміти тенденції у б’юті-сфері. Крім того, навчання – це знання, які у майбутньому допомагають робити те, про що інші ще навіть не чули. Ви розумієте, саме це надихає на створення власних методик. Адже, чим більше знаєш, тим краще працюєш, а значить – викладаєшся справді на повну. 

Мій досвід роботи лікарем-косметологом уже майже 18 років. За ці роки в мене з’явилось багато постійних клієнтів. Наші стосунки побудовані за принципом довіри. І це дуже приємно. Саме з такими клієнтами я працюю за власною методикою. По-перше, маю багато інформації про стан їхнього здоров’я. По-друге, знаю, які маніпуляції були проведені зі шкірою останнім часом та які результати вони мали. Тому можу абсолютно спокійно, на базі перевірених ін’єкційних препаратів, робити  чудову комбінацію в 3D. Це дає приголомшливий ефект, після якого пацієнт залишається задоволеним та повертається до мене знову.

 

Юліє, враховуючи ваш великий досвід у сфері косметології, цікаво дізнатись, яку косметику ви рекомендуєте своїм пацієнтам для домашнього догляду?

Якщо йдеться про домашній догляд, то я рекомендую французький бренд Ialugen Advance фармацевтичної компанії Laboratoires Genevrier. В Україні ці препарати можна придбати лише в офіційного постачальника FloSal. Обираю Ialugen Advance за надійність, високу ефективність та чудовий результат. Косметичні засоби цієї лінії отримали визнання серед споживачів, що підтверджується щорічними нагородами за кращий продукт для краси і здоров’я на одному з найпрестижніших конкурсів у Франції Victoire de la Beaute.

Денні, сонцезахисні та антивікові креми, нічний крем-маска, сироватка з ліфтинг-ефектом та ще багато інших чудових засобів, які справді працюють.  Мої пацієнти дуже люблять цю косметику та завжди залишаються задоволеними після її використання. Тож французький бренд Ialugen Advance – мій фаворит серед засобів для домашнього догляду. 

 

І останнє запитання на сьогодні: чи користуються чоловіки послугами косметолога?

Так, і я їм дуже вдячна за це. Мені дуже подобається ставлення сучасних чоловіків до стану свого здоров’я та до своєї зовнішності. Мої пацієнти приділяють багату часу роботі, але й про себе не забувають. Вони слухняні, виконують усі рекомендації, чітко слідкують за регулярністю виконаних процедур і просто залишаються  привітними та вдячними. А задоволені, щасливі та вдячні клієнти – це найкращий комплімент для мене.

Серед моїх пацієнтів – чоловіки різного віку. І всі вони намагаються підтримувати себе у чудовій формі. До речі, я хочу сказати і нашим любим жінкам: не забувайте про комплексний підхід у догляді за собою. Правильне харчування, регулярні фізичні навантаження та здоровий сон – запорука вашого гарного самопочуття та гарантія того, що робота вашого лікаря-косметолога буде мати ще кращий ефект!

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати