Лідер ін’єкцій краси
19.09.2017

Вікова шкіра, схильна до чутливості

Час відбивається на стані нашої шкіри, як вплив навколишнього середовища, а також способу життя. Запускаються процеси старіння у клітинах і тканинах, що відбивається на зовнішньому вигляді шкіри, з'являються вікові зміни. Вікова шкіра виглядає тьмяною, знижується її тонус та еластичність, формується мережа зморшок в ділянці з активною мімікою – навколо очей, чола та інших.

Серед вікових особливостей шкіри слід також виділити підвищення чутливості, сухості та лущення. З часом, і навіть під впливом несприятливих чинників довкілля формуються також вікові особливості будови та функції шкіри. А саме – відбувається витончення рівня м'яких тканин, втрачаються об'єми, знижується синтез та поділ клітин, уповільнюється процес оновлення клітинного шару.

Для того, щоб максимально покращити стан шкіри, нормалізувати роботу основних клітин, оживити та наповнити вологою м'які тканини необхідно звернутися до лікаря-косметолога, який визначить та призначить курс процедур, а також підбере програму для домашнього догляду.

Косметика для вікової шкіри, схильної до чутливості повинна включати наступні етапи:

  • очищення;
  • тонізація;
  • інтенсивне відновлення;
  • живильний догляд;
  • догляд за областю навколо очей;
  • фотозахист шкіри.

Найбільш поширена косметична форма для інтенсивного омолоджувального догляду за віковою шкірою є крем, у складі якого міститься висока концентрація активних речовин. У свою чергу підбирати засіб необхідно з урахуванням вираженості вікових змін, а також типу шкіри. Крем для вікової пористої шкіри повинен містити у своєму складі компоненти, що нормалізують роботу сальних залоз. Популярністю користуються серії професійної нанокосмецевтики Dermaheal. Лінія препаратів Dermaheal Anti-Wrinkle підходить як для чутливої вікової, так і для жирної шкіри.

Бережне очищення для вікової, чутливої шкіри неможливо уявити без пінки для вмивання Dermaheal Foaming Cleanser, яка ідеально видаляє забруднення та при цьому зволожує шкіру, підвищує її еластичність за рахунок синтезу колагену та еластину. Доповнити етап очищення, заспокоїти, а також подарувати почуття свіжості шкірі допоможе універсальний тонік Dermaheal Total Care Skin Solution на основі біоміметичних пептидів, гіалуронової кислоти та рослинних екстрактів.

Активувати механізми клітинного омолодження шкіри, покращити захисні властивості та заспокоїти чутливу шкіру можливо завдяки застосуванню Dermaheal Anti-Wrinkle Serum – сироватка для обличчя, шиї та зони декольте, яка також покращує колір обличчя та дарує шкірі сяйво. А зробити погляд більш виразним, позбутися дрібних зморшок, підтягнути та ущільнити шкіру в області навколо очей допоможе регулярне використання крему Dermaheal Anti-Wrinkle Eye Cream.

Велику увагу слід приділити вибору крему для догляду за віковою шкірою з урахуванням її потреб. Потужною зволожуючою та поживною дією має крем на основі високотехнологічних пептидів Dermaheal Anti-Wrinkle Cream, який підтягує шкіру, освітлює пігментні плями, уповільнює процеси старіння та заспокоює чутливу, роздратовану шкіру.

Як завершальний догляд, аби надати шкірі досконалий рівний тон і додати їй сяйво зсередини допоможе використання Dermaheal CC Сream SPF 30. Його ніжна і легка текстура допомагає глибоко проникати в шкіру і маскувати її недосконалості, дарує чудове відчуття свіжості, даруючи зволожуючу дію впродовж 24 годин..

Професійна терапія включає поєднання мануальних, ін'єкційних і апаратних методик. Широким попитом користується ін'єкційна терапія - мезотерапія, біоревіталізація, ін'єкційно-контурна пластика.

Як початковий етап у протоколі омолодження чутливої шкіри раціонально використовувати пептидну мезотерапію на основі препарату Dermaheal SR. Багатокомпонентний склад препарату забезпечує інтенсивне омолодження шкіри та м'яких тканин, корекцію вікових змін за рахунок стимулюючої дії на власні клітини шкіри.

Всебічне омолодження, виражений anti-age ефект і потужний ліфтинг шкіри, забезпечить застосування ін'єкційного препарату на основі біоміметичних пептидів Aquashine PTx. Реструктуруючу дію препарату обумовлено синергізмом пептидного комплексу, гіалуронової кислоти та додаткових компонентів: вітамінів, амінокислот, мінералів та коензимів. Ефект такої процедури не забариться, вже в перші години можна спостерігати оздоровлення кольору обличчя, «сяйво» шкіри, освітлення пігментних плям.

Виражений ефект омолодження та оздоровлення шкіри, розгладження зморшок, ущільнення тканин, підвищення еластичності та тургору шкіри – основні результати поєднання професійних косметологічних процедур та регулярного домашнього догляду.

ЦІКАВІ СТАТТІ

08.11.2017

Поредение и выпадение волос – одна из частых причин обращения к специалистам три...

Алопеция - потеря волос
25.09.2017

Периорбитальная область – одна из наиболее деликатных зон на лице, требующая осо...

Периорбитальная область/ Темные круги/ Пигментация
19.09.2017

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна...

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення
19.09.2017

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці...

Купероз/суха шкіра
19.09.2017

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають...

Періорбітальна область/Зморшки
19.09.2017

Час відбивається на стані нашої шкіри,...

Вікова шкіра, схильна до чутливості
19.09.2017

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем,...

Періорбітальна область/Набряк/Грижі
19.09.2017

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою,...

Пігментація на обличчі
19.09.2017

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи,...

Суха шкіра