Лідер ін’єкцій краси
01.11.2019

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки

Наталія Балюта,

лікар-косметолог

 

Текст: Вікторія Гуркова

 

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчений фахівець або «ділець», мета якого отримати більше грошей. Як розібратися?

Останніми роками в сфері косметології з’явилася досить велика кількість пропозицій і, справді, іноді складно зрозуміти наскільки компетентний фахівець. Для мене одним з головних факторів є наявність у лікаря-косметолога диплома про вищу медичну освіту і такі принципи в роботі, як чесність та об’єктивність. Дуже важливо, коли лікар по-справжньому відданий своїй справі. Моя любов до медицини почалася ще в школі: вже тоді я чітко розуміла, чим хочу займатися. Спочатку це було медичне училище, пізніше університет, робота на швидкій та у відділенні реанімації. Але з 2013 року я повністю присвятила себе косметології. Ця спеціальність вимагає постійного розвитку, тому я весь час підвищую рівень своєї кваліфікації, відвідуючи навчальні конгреси та семінари: володію всіма методиками сучасної косметології і можу порадити своїм пацієнтам необхідну їм за показаннями процедуру. Дуже важливо в нашій роботі почути клієнта, допомогти йому вирішити проблему, не нав’язуючи зайвого.

 

Збільшення губ – одна з найчастіших процедур у кабінеті лікаря-косметолога.  Однак, як мені здається, тільки молоді дівчата готові на такі експерименти.

Далеко не завжди! Звичайно, більшим попитом процедура аугментації губ користується у молодих дівчат, але все частіше зростає відсоток пацієнтів старшого віку. У таких випадках я працюю препаратом REVOFIL FINE – це м’який філер з ревіталізуючим ефектом. Даний препарат на ринку України представляє компанія FloSal.  З його допомогою можна домогтися природного відновлення, омолодження та збільшення об’єму губ. Крім того, після проведення процедури вимальовується більш чіткий контур та розгладжуються кісетні зморшки. Також його я рекомендую пацієнтам, які знайомі з таким поняттям, як хейліт: сухістю та тріщинами на губах. Саме цей препарат дає тривале та глибоке зволоження губ.

 

Осінь у самому розпалі. З якою проблемою стали частіше звертатися з настанням сезону дощів?

Зміна погодних умов відбивається як на нашій шкірі, так і на волоссі – воно стає слабким, більш ламким та тьмяним. У цьому разі я рекомендую препарат DR. CYJ HAIR FILLER (офіційний дистриб’ютор препарату в Україні компанія FloSal), який у своєму складі містить гіалуронову кислоту та пептиди. Завдяки цьому поєднанню після курсу з 2-3 процедур клієнт відчуває тривалий, стійкий результат. При цьому, на відміну від мезотерапії, процедура безболісна. Також DR. CYJ HAIR FILLER застосовується в профілактичних цілях, для стимуляції росту нових волосяних фолікулів, поліпшення кровообігу та зволоження шкіри волосистої частини голови.

 

Життя в мегаполісах – важке випробування для шкіри. Гар, вихлопи бензину та пил. Як зберегти молодість та свіжий вигляд?

Справді, вибитися з міського ритму життя надовго – задоволення, яке може дозволити собі не кожен. Тому часто пацієнти уникають агресивних пілінгів та процедур біоревіталізації препаратами, які надовго залишають папули. У цьому разі я працюю препаратами лінійки PROSTROLANE: Natural-B, Blanc-B та Inner-B. Цю серію революційних препаратів в Україні представляє компанія FloSal. Особливо хочу відзначити PROSTROLANE Blanc-B. Його дія спрямована не тільки на поліпшення та зволоження шкіри, в своєму складі він містить пептиди, які працюють на освітлення пігментації шкіри та темних кіл під очима.  PROSTROLANE Blanc- B дає швидкий та видимий результат і передбачає курс всього з 2 процедур з інтервалом 2 тижні. Ефект тримається до півроку. Процедура дуже комфортна для пацієнтів, тому що не залишає папул, є безболісною (виконується канюльною технікою) та дає змогу завжди залишатися в соціумі.

 

Похід до косметолога для жінки зараз частіше подія або must-visit?

Однозначно must-visit! Для стійкого результату, незалежно чи то є догляд або ін’єкційні процедури, необхідна регулярність. Натепер вибір косметологічних процедур настільки широкий, що завжди краще звернутися до фахівця, який в змозі підібрати ефективний догляд або лікування індивідуально за показаннями клієнта.  Починати «дружбу» з косметологом бажано з підліткового віку у разі проблемної шкіри, а якщо проблем з акне немає, то з 25 років приходити на процедури біоревіталізації та догляду за шкірою обличчя.

 

 

Luar

косметологічна студія

пр. Соборний, 162 (к-р Байда)

(096) 637-5312

Insta: @natalibalyuta

 

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати