Лідер ін’єкцій краси
06.11.2017

Подорожі з FloSal

FLOSAL відкриває усі кордони українським лікарям-косметологам!

Подорожі експертної групи FloSal з лікарями-косметологами з усієї України завжди наповнені емоціями, яскравими враженнями та новими знаннями для підвищення професійного рівня! FloSal завжди огортає турботою і увагою, наповнює енергією досягнень і перемог, заряджає та надихає косметологів повертатися до своїх пацієнтів на наповнювати цей світ красою!

«Істинне призначення вашої подорожі — це не місце на карті, а новий погляд життя.» Генри Миллер

Експертний клуб FloSal впевнено прокладає маршрут по різних точках земної кулі. Разом із більш ніж 400 косметологами України, що вже стали для нас друзями, з 2015 року ми вже відвідали більше 15 країн світу, уміло поєднуючи відпочинок і навчання.

Ми почали відкривати світ із загадкового Гоа, ми проходили професійне стажування у лабораторіях наших партнерів у Франції та Південній Кореї.  Ми вміло поєднували відпочинок з навчанням у Львові та Єгипті, відвідали з'їзд косметологів в Одесі, пройшли навчання у Санкт-Петербурзі та Єревані.

FloSal завів традицію проводити оксамитовий сезон у чарівних курортних містечках – ми відпочивали разом у Ріміні та Сицилії, гаряче запалювали у Туреччині. Навіть у розпал всесвітньої пандемії FloSal, як надійний і чесний партнер, виконав свої зобов’язання – ми вирвалися до обіймів Іонічного Моря в часи закритих кордонів, де поєднали відпочинок та підвищення кваліфікацїї.

Разом з вами FloSal не тільки проходив навчання у різних куточках планети – наші подорожі наповнювали нас духовно, та розширювали нашу свідомість! Пам’ятаєте нашу духовну перезагрузку у священній Грузії? Разом ми діставалися до Америки та яскраво відпочили на круїзі Карибськими островами, побували на незабутньому сафарі-турі Кенійською саванною, побачили велич і спокій Норвезьких Фіордів.

Ми віримо, що попереду – нові країни, які ми з вами продовжимо пізнавати РАЗОМ!

Світ відкритий для нас, ми відкриті для Вас! Пізнавайте світ разом із FloSal!

 

 

Наступна подорож