Лідер ін’єкцій краси
19.09.2017

Періорбітальна область/Набряк/Грижі

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем, з якою звертаються пацієнти на прийом до лікаря-косметолога. Але що ховає під собою ця проблема і як із нею боротися? Причиною появи даного естетичного недоліку можуть бути різні фактори:

  • порушення у роботі видільної та серцево-судинної систем;
  • вікові зміни (стоншення шкіри, ослаблення зв'язкового апарату, збільшення жирових пакетів, порушення трофіки в періорбітальній ділянці);
  • некоректно підібрані кабінетні процедури та домашній догляд.

Проблема набряклості в області очей може виникнути у будь-якому віці, тому спочатку необхідно визначити фактори, що призвели до появи «мішків» навколо очей і приступити до їхньої інтенсивної терапії. На сьогоднішній день існує кілька підходів у лікуванні набряклості та гриж нижньої/верхньої повіки:

  • хірургічний
  • ін'єкційний
  • апаратний
  • топічний

Хірургічний спосіб видалення гриж дає гарний видимий результат, але не всі пацієнти наважуються на таке втручання. Тому для таких пацієнтів оптимальним рішенням стануть поєднання інвазивних та апаратних кабінетних процедур із додаванням інтенсивного домашнього догляду.

Ін'єкційна терапія проводиться пептидним препаратом Dermaheal Eyebag Solution, який з одного боку зменшує поділ адипоцитів (клітини жирової тканини), з іншого сприяє виведенню зайвих тригліцеридів з жирових клітин та попереджає надмірне їхнє накопичення. Препарат посилює мікроциркуляцію та усуває застійні явища в періорбітальній ділянці, а також стимулює поділ клітин та вироблення ними гіалуронової кислоти та колагену, що значною мірою зменшує вікові прояви, а саме зменшує глибину зморшок, зміцнює сполучнотканинний каркас шкіри, підвищує тургор та еластичність. Основні компоненти препарату – пептиди, високоактивні сполуки, які, потрапляючи у шкіру, дають команду клітин нормалізувати роботу.

Дуже важливий у комплексній терапії набряків та грижових мішків правильний домашній догляд, здатний покращити мікроциркуляцію, зменшити виразність набряків, зменшити глибину зморшок, ущільнити шкіру, підвищити тургор та еластичність. Всім вищезгаданим параметрам відповідає сироватка Dermaheal Eyebag Serum, яка застосовується в ранковому та вечірньому догляді (ввечері наносити за 2 години до сну) у період інтенсивної ін'єкційної та апаратної терапії. Після чого препарат призначається у повсякденне використання для пролонгації та посилення ефекту.

Сучасна косметологія представляє широкий спектр можливостей у терапії гриж та набряків періорбітальної області, поєднання високотехнологічних розробок та професіоналізму лікаря-косметолога – це запорука успішного лікування та стійкого результату.

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

08.11.2017

Поредение и выпадение волос – одна из частых причин обращения к специалистам три...

Алопеция - потеря волос
25.09.2017

Периорбитальная область – одна из наиболее деликатных зон на лице, требующая осо...

Периорбитальная область/ Темные круги/ Пигментация
19.09.2017

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна...

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення
19.09.2017

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці...

Купероз/суха шкіра
19.09.2017

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають...

Періорбітальна область/Зморшки
19.09.2017

Час відбивається на стані нашої шкіри,...

Вікова шкіра, схильна до чутливості
19.09.2017

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем,...

Періорбітальна область/Набряк/Грижі
19.09.2017

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою,...

Пігментація на обличчі
19.09.2017

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи,...

Суха шкіра