Лідер ін’єкцій краси
19.09.2017

Проблемна шкіра/Висипання/Рубці/Постакне

Проблемна шкіра – термін, який часто використовується в косметології, коли йдеться про жирну шкіру, з локальними запальними елементами та навіть рубцями. Досить часто власниками такої шкіри є молоді пацієнти, які повною мірою відчули всю красу пубертатного періоду («перехідний вік») і не з чуток знають, як дискомфортно жити з проблемою акне і які сюрпризи готує дана хвороба якщо її вчасно не лікувати.

Якщо молода дівчина чи хлопець своєчасно звернулися за кваліфікованою допомогою до косметолога-дерматолога, то з висипаннями можна попрощатися досить швидко за дотримання всіх приписів лікаря. У випадку, коли пацієнти займаються пошуком «еліксиру краси» самостійно і після довгих спроб і помилок таки прощаються з висипаннями, виникає інша проблема – рубці постакне.

Коригувати рубцеві зміни шкіри досить складно і повністю позбутися практично неможливо, але існують ін'єкційні методики, які значно зменшують інтенсивність проблеми, покращують рельєф шкіри, підвищують її тургор та еластичність. Основними препаратами, що застосовуються при терапії рубців, є Dermaheal HSR (атрофічні, гіпертрофічні, нормотрофічні рубці) та Revofil Fine (тільки атрофічні рубці).

Але проблемна шкіра – це не завжди акне у класичному його прояві. Розширені пори, підвищена продукція сальних залоз, поодинокі запальні елементи доставляють пацієнтам великий дискомфорт. Щоб максимально нормалізувати саловиділення та впоратися з локальними висипаннями необхідно підібрати правильний домашній догляд та кабінетну терапію.

Комплексний кабінетний догляд включає як засоби для топічної терапії - чистки обличчя, пілінги на основі кислот і пептидів (Dermaheal Aqua Peel), так і ін'єкційні процедури, які проводяться препаратами з вираженими протизапальними, освітлювальними і модулюючими місцевий імунітет властивостями. Саме до таких засобів можна віднести пептидні мезотерапевтичні коктейлі Dermaheal HSR, Dermaheal SR, Dermaheal SB. Застосовуючись у певних комбінаціях, препарати нормалізують функції сальних залоз, зменшують жирний блиск, борються з висипаннями та попереджають розвиток плям застійної гіперемії та посттравматичної гіперпігментації.

Правильно підібраний домашній догляд, відсутність самолікування та грамотна кабінетна терапія назавжди позбавлять Вашу шкіру діагнозу «проблемна шкіра»!

З чого розпочати естетичну корекцію основних проявів проблемної шкіри? Розуміючи механізм розвитку запалення у цій проблемі, необхідно нормалізувати процес утворення шкірного сала, зменшити прояви гіперкератозу та запалення, а також запустити регенераторні процеси у шкірі. З таким комплексним завданням впорається унікальний за своїм складом препарат Dermaheal HSR, що складається з 58 активних компонентів.

Мезотерапевтична дія препарату Dermaheal HSR спрямована на пригнічення гіперфункції сальних залоз, забезпечення протизапальних ефектів, звуження пор, а також стимуляцію регенераторних процесів у шкірі. Крім того, локальна ін'єкція даного препарату під запальний елемент забезпечить профілактику плям застійної гіперемії, пігментних плям та гіпотрофічного рубця.

Закріпити результат після курсу мезотерапії проблемної шкіри допоможе інноваційний ревіталізуючий препарат AQUASHINE Classic (2 мл). Досить частою проблемою в терапії шкіри із запальними елементами, виступає нерівномірний тон обличчя, наявність застійних плям і рубців, шкіра потребує вирівнювання рельєфу та оздоровлення її кольору. AQUASHINE Classic - препарат, який не тільки впорається з цими завданнями, але й забезпечить протизапальну, загоювальну дію, антиоксидантний захист та відновлення всіх шарів шкіри.

Здоровий колір обличчя та ефект «сяйва» помітні вже в перші години після проведення такої процедури, а стимулююча дія на клітини шкіри забезпечить пролонгований ефект. Шкіра перетвориться, підтягнеться і радуватиме здоровим і доглянутим виглядом, відсутністю жирного блиску та висипів.

Першим та основним етапом будь-якого домашнього догляду є правильно підібране очищення, відсутність у складі такого засобу лугів, камедогенних речовин та ароматизаторів.

У портфелі компанії Flosal представлені препарати топічного догляду, які ідеально підходять для щоденного домашнього застосування для шкіри з проявами постакне, слідами посттравматичної пігментації.

Дбайливе, але ретельне очищення шкіри – завдання для Dermaheal Foaming Cleanser. Пінка на основі пептидів та антиоксидантних компонентів, перешкоджає втраті вологи та пересушуванню шкіри, проте, ретельно видаляє всі забруднення шкіри та макіяж.

Завершити етап очищення допоможе зволожуючий, тонік без спирту – Dermaheal Skin Total Care Solution. Делікатна тонізація відновлює рівень рН шкіри, зволожує, а також гальмує процес старіння шкіри.

Додатковим доглядом для проблемної, жирної та комбінованої шкіри, з метою очищення та звуження пір, нормалізації саловиділення та нівелювання запальних елементів є використання Dermaheal Clean Pore Mask Pack. Анти-акне комплекс, що входить до складу маски, має антибактеріальну дію, вирівнює тон шкіри та зменшує подразнення.

Фотозахисний догляд Dermaheal СС-крем SPF-30 на основі регуляторних пептидів ідеально підлаштовується під індивідуальний відтінок шкіри, не закупорює пори, забезпечуючи додатковий догляд та зволоження шкіри протягом 24 годин. Його ніжна та легка текстура дозволяє миттєво проникати у шкіру та маскувати її недосконалості.

Грамотне застосування протоколу домашнього догляду забезпечить швидке настання оздоровлення шкіри, рівний тон обличчя, доглянутий і підтягнутий вигляд, який, безсумнівно, радуватиме її власника та звертатиме на себе увагу оточуючих.

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

08.11.2017

Поредение и выпадение волос – одна из частых причин обращения к специалистам три...

Алопеция - потеря волос
25.09.2017

Периорбитальная область – одна из наиболее деликатных зон на лице, требующая осо...

Периорбитальная область/ Темные круги/ Пигментация
19.09.2017

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна...

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення
19.09.2017

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці...

Купероз/суха шкіра
19.09.2017

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають...

Періорбітальна область/Зморшки
19.09.2017

Час відбивається на стані нашої шкіри,...

Вікова шкіра, схильна до чутливості
19.09.2017

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем,...

Періорбітальна область/Набряк/Грижі
19.09.2017

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою,...

Пігментація на обличчі
19.09.2017

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи,...

Суха шкіра