Лідер ін’єкцій краси
19.09.2017

Купероз/суха шкіра

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці лікаря-косметолога і потребує особливої ​​уваги та підходу. Досить часто шкіра, схильна до куперозу, має виражені ознаки чутливості, надмірно реагує на кліматичні та температурні перепади, деякі продукти харчування та використовувану косметику.

Причинами куперозу є генетична схильність, агресивний вплив факторів довкілля, висока сенсибілізація організму та часті алергічні реакції, спосіб життя, шкідливі звички, несприятливі умови професійної праці. Перші ознаки куперозу в молодому віці можуть проявлятися поодинокими судинами, періодичним та стійким почервонінням шкіри при змінах температурного режиму, прийомі алкоголю, кофеїну, вживанні пряних та гострих продуктів.

Судинні «зірочки» - ще одна ознака захворювання, що є видимими спазмованими судинами, прибрати які досить складно. Найчастіше купероз зустрічається у жінок на тлі гормональних порушень, і може з'являтися на різних ділянках шкіри обличчя, а також в області декольте. Суха і чутлива шкіра найбільш схильна до захворювання, а ось купероз жирної шкіри зустрічається трохи рідше. Нерідко, можна зустріти поєднання куперозу та пігментації шкіри обличчя, що може говорити про агресивний вплив сонячної інсоляції та пошкодження стінок судин.

Звертаючись на консультацію до лікаря-косметолога з таким захворюванням, з'являється ціла низка питань: як лікувати купероз, як позбутися куперозу на обличчі, які методи лікування куперозу існують, а також які процедури при куперозі можна використовувати, і який має бути догляд за обличчям при куперозі.

Отримати максимально повну інформацію та відповіді на питання можна, звернувшись на консультацію до досвідченого фахівця, лікаря-косметолога. Відомо, що на сьогоднішній день, вилікувати повністю захворювання неможливо, проте, запобігти його розвитку і нівелювати клінічні симптоми – завдання, яке можна здійснити. Одним з ефективних методів лікування є лазерна терапія, яка дозволяє проводити корекцію куперозу на носі та обличчі, видаляючи видимі судинні зірочки. Запобігти повторній появі телеангіектазій, а також усунути симптоми куперозу на обличчі допоможе комплексна терапія в умовах естетичної клініки або салону краси. Професійні процедури дозволяють зміцнити мікроциркуляторне русло, знизити прояви сухості та чутливості шкіри, підвищити її місцевий імунітет.

Терапевтичний старт роботи з проблемою куперозу повинен включати не лише усунення провокуючих тригерів, але також протизапальну та судинозміцнювальну терапію. Одним із препаратів ін'єкційної косметології, що прицільно працює з ендотелієм судин та периваскулярним запаленням є – Prostrolane Natural-B.

Поєднання гіалуронової кислоти та пептидів, що працюють із процесами інфламейджингу, дозволяє: усунути вираженість еритеми, зміцнити ендотелій судин, нормалізувати мікроциркуляцію в тканинах.

Тепер можемо перейти до етапу, коли видимі ознаки куперозу повинні зменшитися та поступово взагалі піти. На цьому етапі ми використовуємо пептидний препарат Dermaheal SB. Вітамін С, що входить до складу препарату, зміцнює стінки судин та стимулює синтез колагену. Відповідно, шкіра ущільнюється, менше просвічується, видимість судин знижується. Пептиди, які входять до складу DERMAHEAL SB, також приховують еритему та додатково освітлюють шкіру. Завдяки DERMAHEAL SB перші видимі результати настануть швидко! Шкіра стає посвіжілою, посвітлішою!

Отже, у дзеркалі ваше обличчя вже прекрасне. Почервоніння пішло, шкіра заспокоїлася. Але як закріпити результат на тривалий час? На цьому етапі наш друг та помічник препарат Aquashine BR. Це важка артилерія. Препарат знаходиться у шкірі 3-4 тижні і весь цей час запускає важливі процеси оновлення: стимулює проростання нових судин, ущільнює та освітлює шкіру на тривалий час. Блокує руйнування гіалуронової кислоти, що особливо важливо. Це означає, що для терапії хворих судин та проростання нових ідеальне середовище (велика кількість гіалуронової кислоти) забезпечене.

Цей протокол лікування куперозу має чудовий бонус – потужний anti-age ефект! Ліфтинг, розгладжування зморшок та сяйво шкіри!

Підібрати домашній догляд за шкірою схильною до куперозу, а також при виражених симптомах - допоможе косметолог, який враховуватиме ступінь виразності захворювання, а також склад препаратів для регулярного застосування. Догляд за обличчям повинен бути щадним, включати етапи дбайливого очищення і тонізації, використання спеціального крему від куперозу, до складу якого входять активні судинні компоненти. Для більш інтенсивної дії застосовують також щотижневий догляд за допомогою масок для обличчя від куперозу для сухої та чутливої ​​шкіри.

Чи можна прискорити появу терапевтичного ефекту та продовжити його?

Звісно ж, можна. Важливо коректно підібрати засоби для домашнього догляду та мотивувати пацієнта регулярно виконувати призначення.

Ні в кого не викликає сумніву необхідність ефективної щоденної очистки та тонізації шкіри. Дуже часто засоби для очищення суттєво пересушують шкіру, стоншують її шар та знищують гідроліпідну мантію. Щоб цього не сталося для терапії сухої шкіри з ознаками куперозу, FloSal рекомендує призначати пацієнтам:

  1. Dermaheal Foaming Cleanser - крем-пінку для вмивання на основі біоміметичних пептидів. Фішка цього засобу не тільки у складі, а й у текстурі. Саме завдяки кремовій текстурі, Dermaheal Foaming Cleanser ніжно та дбайливо очищає шкіру від будь-якого виду забруднень, не пошкоджуючи шкіру, освіжає, надаючи актіоксидантний ефект. Зволожує суху шкіру та підтримує оптимальний баланс, підвищує еластичність шкіри за рахунок синтезу колагену та еластину. Сприяє зростанню мікросудин у шкірі та активному постачанню шкіри киснем, має антиоксидантну та протизапальну дію. Сприяє зменшенню глибоких зморшок, ефективно захищає колаген від руйнувань та підвищує захисні функції шкіри.
  2. Total Care Skin Solution - справжня "жива вода" для шкіри обличчя, шиї, області декольте, кистей рук. Біоміметичні пептиди, фактори росту, амінокислоти та рослинні інгредієнти, що входять до його складу, мають найпотужніші омолоджуючі, протизапальні, протимікробні, зволожуючі дії. Усі інгредієнти підібрані так, щоб посилювати дію один одного. Тонік відновлює імунітет шкіри, знижує чутливість до стресових факторів, освітлює ділянки гіперпігментації, зміцнює судини та знижує еритему.

Як завершальний етап у домашньому догляді рекомендується призначати креми з протектуючою дією, які максимально зберігають вологу на поверхні шкіри і відновлюють захисну мантію шкіри, мають антиоксидантну дію. При цьому однією з вимог є відсутність оклюзійної плівки на поверхні шкіри, яку можуть створювати креми, насичені жирними компонентами та маслами.

Ідеальна основа та насичений склад, які доповнюють професійний догляд, представлені у кремах серії Dermaheal:

  1. Крем з омолоджуючою дією для категорії 40+ Dermaheal Anti-Wrinkle Cream. Крем ефективно розгладжує зморшки, робить шкіру зволоженою і бархатистою, повертає здоровий колір обличчя і підсилює захисні функції шкіри.

    Всі активні інгредієнти крему Dermaheal Cosmeceutical Anti-wrinkle cream укладені в нанокапсули, що дозволяє речовинам глибоко проникати в шкіру і надавати стимулюючу дію.

    Ключовими компонентами крему є біоміметичні пептиди, які запускають процеси ділення клітин (фібробластів і кератиноцитів), збільшують вироблення колагену і гіалуронової кислоти. Рослинні екстракти забезпечують додаткове харчування шкірі, зволожують, підвищують місцевий імунітет і антиоксидантний статус шкіри. Крем має легку текстуру, швидко вбирається, не створює «ефект маски».
  2. Зволожуючий та ревіталізуючий крем для пацієнтів 30+ Dermaheal Vitalizing Cream. Ефективно зменшує ознаки фото- і хроностаріння, відновлюючи бар'єрні властивості шкіри

Широкий набір біоміметичних пептидів, низькомолекулярна гіалуронова кислота і багатий склад додаткових компонентів забезпечують інтенсивне зволоження та живлення шкіри. Крем попереджає трансепідермальну втрату вологи, відновлює гідроліпідну мантію, розгладжує дрібні зморшки, а також підвищує стійкість шкіри до агресивних факторів навколишнього середовища.

Вже давно не секрет, що комплексний підхід завжди дає потужніший і яскравіший результат, який зберігається на тривалий період.

Запобігти появі такого захворювання, як купероз, можна завдяки правильному догляду та захисту шкіри від сонячної інсоляції, дотримання режиму сну та відпочинку, відмови від шкідливих звичок та неправильного харчування.

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

08.11.2017

Поредение и выпадение волос – одна из частых причин обращения к специалистам три...

Алопеция - потеря волос
25.09.2017

Периорбитальная область – одна из наиболее деликатных зон на лице, требующая осо...

Периорбитальная область/ Темные круги/ Пигментация
19.09.2017

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна...

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення
19.09.2017

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці...

Купероз/суха шкіра
19.09.2017

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають...

Періорбітальна область/Зморшки
19.09.2017

Час відбивається на стані нашої шкіри,...

Вікова шкіра, схильна до чутливості
19.09.2017

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем,...

Періорбітальна область/Набряк/Грижі
19.09.2017

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою,...

Пігментація на обличчі
19.09.2017

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи,...

Суха шкіра