Лідер ін’єкцій краси
19.09.2017

Періорбітальна область/Зморшки

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають вік жінки. Яким би ретельним не був макіяж, візажні техніки не в силах приховати сліди віку. У молодості у шкірі все працює злагоджено, клітини планомірно діляться, синтезують достатню кількість компонентів позаклітинного матріксу, а саме волокон колагену, еластину, фібронектину, гіалуронової кислоти. Завдяки цим речовинам зберігається гарний тургор та еластичність, шкіра виглядає молодою та здоровою.

По мірі того, як збільшується паспортний вік, прискорюються процеси руйнування основних волокон шкіри (колаген, еластин, фібронектин), фібробласти (клітини дерми) починають повільно ділитися і все менше продукують гіалуронову кислоту, яка відіграє найважливішу роль у підтримці нормальної функціональної активності клітин. Всі ці внутрішні зміни призводять до того, що на поверхні шкіри виникають зморшки різної глибини, з'являється в'ялість, шкіра стоншується, підвищується крихкість судин.

Омолодження шкіри періорбітальної області складається з комплексної ін'єкційної та топічної внутрішньої терапії. На сьогоднішній день ін'єкційні методики одні з найбільш ефективних методів відновлення шкіри та згладжування вікових дефектів. Введення препаратів безпосередньо у необхідний шар шкіри дає можливість вже через кілька днів, а іноді і наступного дня (все залежить від обраного препарату та техніки введення) отримати видиме зменшення глибини зморшок навколо очей. Найбільш результативними препаратами для корекції естетичних недоліків періорбітальної області є:

  • Aquashine – інтенсивна ревіталізація та ліфтинг шкіри;
  • Dermaheal SR – пептидна ревіталізація шкіри.
  • Prostrolane Natural-B – ревіталізація та філінг
  • періорбітальної області, безпечне заповнення борозен та заломів, ущільнення тонкої шкіри повік.
  • Prostrolane Blanc-B – депігментація та філінг області навколо очей, заповнення борозен та заломів з видимою освітлювальною дією «темних кіл».

 

Інтерес представляє процедура ревіталізації з ефектом філінгу препаратами лінії Prostrolane.

Обидва препарати є префілерами, за рахунок наявності частково стабілізованої ГК (залишки зшивального агента BDDE), що дозволяє заповнювати нососльозну, пальпебральну та пальпебромалярні борозни без набряку, як при класичній біоревіталізації. При глибокому введенні препарати не контуруються та позбавлені ефекту Тіндаля, при цьому дають стійкий візуальний ефект заповнення.

Prostrolane Blanc-B додатково, крім ревіталізуючої та наповнюючої здатності, має меланорегулюючу, освітлюючу дію, що особливо затребувано у пацієнтів із синьовою у зоні медіального кантуса ока або «темних кіл» навколо очей.

Другим етапом у протоколі професійного догляду є пептидна мезотерапія полікомпонентним препаратом Dermaheal SR. Унікальний склад пептидного комплексу забезпечує повноцінний догляд делікатної області навколо очей. Декапептид-4 та олігопептид-24 активно стимулюють синтез колагену та еластину, відновлюючи дермальний каркас, ущільнюючи дерму, внаслідок чого шкіра навколо очей помітно підтягується. Насичити шкіру вологою та стимулювати синтез фібробластів та гіалуронової кислоти під силу трипептиду-6 та ацетил декапептиду-3. Важливим моментом також є проростання нових судин і відновлення мікроциркуляторного русла в цій зоні завдяки трипептиду міді-1, що входить до складу препарату.

Інтенсивний мезотерапевтичний курс препаратом Dermaheal SR забезпечить виражене омолодження вимогливої ​​шкіри навколо очей, розгладження мімічних зморшок та ущільнення тканин.

У процесі вікових змін м'яких тканин періорбітальної зони протокол професійного догляду необхідно додатково включати інтенсивні процедури ревіталізації шкіри.

Такою унікальною процедурою, яка охоплює всі ланки старіння, запускає клітинне омолодження тканин, дає виражений та тривалий ефект стає ревіталізація препаратом Aquashine PTx. Синергізм унікальних пептидів олігопептид-62 та декапептид-29 забезпечує потужний anti-age-ефект завдяки інгібуванню ферменту металопротеїнази 2 типу, який руйнує волокна колагену, та активної стимуляції синтезу фібробластів, колагену та еластину.

Доповнює цей ефект олігопептид-72, який пригнічує дію гіалуронідази, що руйнує гіалуронову кислоту та колаген. Забезпечити гладкий рельєф шкіри, розгладити зморшки і заломи, оздоровити колір обличчя можливо завдяки олігопептиду-34 і олігопептиду-51, що входять до складу. У той же час, гіалуронова кислота у складі препарату забезпечує не тільки виражену зволожуючу дію, але й додатково стимулює фібробласти, процеси ангіогенезу, підвищує активність біоміметичних пептидів.

Домашній догляд підбирається з урахуванням індивідуальних особливостей шкіри та переваг пацієнта. На ринку існують препарати різні за складом, консистенцією та ефективністю. Оптимальними засобами для усунення вікових змін є препарати, що містять біоміметичні пептиди, гіалуронову кислоту, колаген, екстракти рослин, що підсилюють мікроциркуляцію. Крім цього, важливою є наявність у кремах системи доставки активних компонентів – подвійне нанакапсулювання. Ця система допомагає діючим речовинам проникнути безпосередньо до дермального шару. Препаратами, що повністю відповідають усім вищевказаним вимогам, є креми та сироватки лінії Dermaheal.

Важливим етапом у протоколі домашнього догляду за областю навколо очей стає очищення та тонізація шкіри. Універсальна пінка для вмивання Dermaheal Foaming Cleanser підходить для будь-якого типу шкіри, дбайливо очищає її від будь-яких забруднень, зберігаючи баланс вологи завдяки трипептиду-6, що входить до складу. Застосування пінки не викликає почуття стягнутості шкіри, не руйнує її захисні бар'єри, тонізує і дарує відчуття чистоти.

Завершує процес очищення освіжаючий тонік на основі біоміметичних пептидів Dermaheal Total Care Skin Solution та додаткових компонентів. Активна дія олігопептиду-24, у складі тоніка, стимулює розподіл власних клітин, синтез фібробластів, колагену, еластину та гіалуронової кислоти, завдяки чому зміцнюється та підтягується тонка шкіра навколо очей. Регулярне використання тоніка зміцнює стінки судин і відновлює мікроциркуляторне русло, за рахунок роботи трипептиду міді-1, в результаті менш помітними стають «синці» під очима, зменшуються набряки нижньої та верхньої повіки.

Як домашній anti-age помічник у космецевтиці Dermaheal представлена ​​серія для догляду за зрілою шкірою 40+ - Dermaheal Anti-Wrinkle Cosmeceutical. Для корекції вікових проявів у делікатній ділянці навколо очей рекомендується легкий пептидний крем Dermaheal Cosmeceutical Anti-Wrinkle Eye Cream. Щоденне застосування крему в ділянці повік ущільнює тонку шкіру, робить менш помітними зморшки в ділянці навколо очей, зменшується набряклість та прояви «слідів втоми».

Вирішити проблеми естетичних дефектів періорбітальної області, запрограмувати шкіру на омолодження та перетворення, уповільнити процеси старіння – непросте завдання для фахівців індустрії краси. Тому покроковий протокол корекції проблем періорбітальної області допомагає впоратися не тільки з мімічними зморшками в куточках очей, а й комплексно підійти до омолодження та догляду за цією областю.

Професійно підібрана програма омолодження періорбітальної області пожвавлює погляд, повертає його молодість та красу, уповільнює процеси старіння.

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

08.11.2017

Поредение и выпадение волос – одна из частых причин обращения к специалистам три...

Алопеция - потеря волос
25.09.2017

Периорбитальная область – одна из наиболее деликатных зон на лице, требующая осо...

Периорбитальная область/ Темные круги/ Пигментация
19.09.2017

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна...

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення
19.09.2017

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці...

Купероз/суха шкіра
19.09.2017

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають...

Періорбітальна область/Зморшки
19.09.2017

Час відбивається на стані нашої шкіри,...

Вікова шкіра, схильна до чутливості
19.09.2017

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем,...

Періорбітальна область/Набряк/Грижі
19.09.2017

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою,...

Пігментація на обличчі
19.09.2017

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи,...

Суха шкіра