Лідер ін’єкцій краси
19.09.2017

Пігментація на обличчі

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою, яка піддається корекції. Нерідко такий естетичний недолік стає причиною внутрішнього психологічного дискомфорту, знижує якість життя і дисгармонує образ. Особливо, якщо йдеться про наявність пігментації на обличчі, яка може проявляється у вигляді плям з нерівними краями та різною насиченістю кольору.

Щоб зрозуміти як позбутися пігментації на обличчі, необхідно звернутися за допомогою до лікаря-косметолога, який проведе діагностику шкіри, збере анамнез і визначить причини появи пігментації. Серед сприятливих факторів можна виділити вплив сонячної інсоляції, генетичну схильність, постравматичну пігментацію, медикаментозну, а також внаслідок порушень роботи внутрішніх органів та систем. Пігментація на обличчі у жінок нерідко є результатом змін гормонального тла, що свідчить про необхідність консультації ендокринолога.

Лікування пігментації на обличчі має бути комплексним і включати терапію, спрямовану на усунення причини, освітлення, нормалізацію процесу меланогенезу і запобігання появі нових плям. Крім того, внутрішня терапія та професійна корекція в умовах клініки або салону краси повинна поєднуватись з регулярним домашнім доглядом. Сильна пігментація на обличчі у вигляді розлитих плям насиченого кольору говорить про відкладення меланіну в поверхневих шарах шкіри, полегшуючи її корекцію. Чим світліша пляма, тим глибше залягає пігмент і складніше впоратися з такою проблемою.

Регулярне використання в домашньому догляді засобів від пігментації на обличчі включає освітлювальні емульсії і креми, високоактивні відбілюючі маски, а також препарати для захисту шкіри і запобігання появі пігментних плям. Початковим етапом догляду за шкірою гіперпігментацією є очищення. Оптимальний засіб - пінка на основі біоміметичних пептидів та додаткових рослинних компонентів Dermaheal Foaming Cleanser. Ідеально підходить для будь-якого типу шкіри, зберігає баланс вологи в ній завдяки трипептиду-6, що входить до складу, сприяє проростанню нових судин і відновленню мікроцикруляторного русла за допомогою трипептиду міді-1.

Завершує етап очищення та тонізує шкіру Dermaheal Total Care Skin Solution -  тонік на основі пептидів, рослинних екстрактів та гіалуронової кислоти. Щоденне застосування тоніка забезпечує потужний антивіковий догляд завдяки комплексу пептидів - олігопептид-24, трипептид-6 та трипептид міді-1. Шкіра стає гладкою, еластичною, підвищується її тургор, вирівнюється загальний тон та оздоровлюється колір шкіри.

Фінальним етапом догляду стане нанесення легкого сонцезахисного крему від пігментації на обличчі, з фактором захисту від 30 і вище - Dermaheal CC Cream SPF 30. Він дозволить запобігти появі гіперпігментації в період активної інсоляції, після травмуючих косметологічних процедур, а також при терапії запальних елементів.

Естетична корекція пігментних плям включає використання мезотерапевтичних відбілюючих коктейлів. Почати ін’єкційну корекцію можемо мезотерапевтичним препаратом Dermaheal SB (5 мл) на рівні епідермісу, оскільки пігмент відкладається у верхніх шарах шкіри. Унікальний склад препарату дозволяє нормалізувати процес пігментоутворення, блокуючи взаємодію меланостимулюючого гормону з рецептором клітини, запобігаючи синтезу меланіну. Такий механізм дії забезпечує пентапептид-13, у свою чергу олігопептид-34 блокує каскад реакцій, що призводять до синтезу ферменту тирозинази, тим самим знижуючи утворення меланіну. Додаткова відбілююча дія досягається поєднанням аскорбінової кислоти та арбутину. Важливим пептидом у складі препарату також є олігопептид-50, дія якого спрямована на зволоження та ущільнення дерми. Ми отримуємо виражений результат не лише освітлюємо шкіру, а й відновлюємо її функції.

Закріпити та продовжити результат естетичної корекції гіперпігментацій, а також посилити ефект ін'єкційної терапії допоможе інноваційна ревіталізуюча процедура препаратом Aquashine BR (2 мл). Багатокомпонентний склад препарату на основі біоміметичних пептидів має виражену освітлювальну дію, попереджає фотоушкодження, освітлює вікові пігментні плями, вирівнює тон шкіри. Таку виражену депігментуючу дію виявляють олігопептид-51 та олігопептид-34. Завдяки синергічній дії цих пептидів, вже в перші години після ін'єкції спостерігається виражене освітлення тону шкіри та оздоровлення кольору обличчя. Швидка ревіталізація шкіри досягається шляхом інгібування ферменту гіалуронідази, яка руйнує наш колаген і гіалуронову кислоту, завдяки олігопептиду-72, що входить до складу. Гіалуронова кислота, що входить до складу, стимулює роботу всіх клітин шкіри, посилюючи дію пептидного комплексу препарату.

Не варто відкладати відвідування лікаря-косметолога, зіткнувшись із проблемою пігментних плям, оскільки вирішити проблему стає можливим завдяки застосуванню протоколу професійної терапії в умовах медичних клінік та салонів краси, а також використанню топічних засобів для регулярного догляду.

ЦІКАВІ СТАТТІ

08.11.2017

Поредение и выпадение волос – одна из частых причин обращения к специалистам три...

Алопеция - потеря волос
25.09.2017

Периорбитальная область – одна из наиболее деликатных зон на лице, требующая осо...

Периорбитальная область/ Темные круги/ Пигментация
19.09.2017

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна...

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення
19.09.2017

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці...

Купероз/суха шкіра
19.09.2017

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають...

Періорбітальна область/Зморшки
19.09.2017

Час відбивається на стані нашої шкіри,...

Вікова шкіра, схильна до чутливості
19.09.2017

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем,...

Періорбітальна область/Набряк/Грижі
19.09.2017

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою,...

Пігментація на обличчі
19.09.2017

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи,...

Суха шкіра