Лідер ін’єкцій краси
19.09.2017

Суха шкіра

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи, відновлення цілісності захисної плівки на поверхні епідермісу. Для цієї мети найбільш затребувана процедура біоревіталізації нативною гіалуроновою кислотою. Сучасні формули біоревіталізантів можуть бути доповнені невеликими активними комплексами у вигляді пептидів або амінокислот.

Одна з таких формул представлена ​​в лінії ревіталізантів Aquashine, у складі яких 3 препарати, адаптовані під потреби кожного типу шкіри:

  • Aquashine Classic – ревіталізант для зволоження та відновлення захисного бар'єру щільної, жирної та пористої шкіри. Ідеальний варіант для роботи з пацієнтами, які мають жирну пересушену шкіру, зрілу та атонічну шкіру з важкими тканинами.
  • Aquashine BR – глибока гідратація та освітлення пігментних плям, а також універсальний ревіталізант для делікатних зон – шия, декольте, кисті рук, для тонкої, зневодненої та чутливої шкіри.
  • Aquashine PTx – ревіталізант 2-в-1, має як виражений ліфтинг ефект для атонічної шкіри, так і меланорегулюючу дію. Підходить для роботи з будь-яким морфотипом старіння та типом шкіри.

Гіалуронова кислота проявляє стимулюючу дію на клітини фібробласти, що призводить до синтезу власної, ендогенної ГК, дозволяючи відновлювати структуру дермального шару шкіри, забезпечує синтез волокон колагену та еластину. Крім того, антиоксидантна властивість ГК дає можливість виведення вільних радикалів та перешкоджає перекисному окисленню ліпідів.

Пептидні комплекси у складі Aquashine розширюють можливості біоревіталізації, дозволяють вирішувати миттєво низку інших естетичних завдань.

Насичивши шкіру вологою та захистивши від агресивного впливу факторів зовнішнього середовища, необхідно продовжити отримані результати, підвищити місцевий імунітет шкіри, уповільнити процеси старіння на клітинному рівні, а також усунути ряд недоліків у вигляді зморшок та заломів шкіри.

Для наступного етапу роботи з сухою шкірою підключаємо ревіталізанти з ефектом філінгу, які не є класичними наповнювачами і вже відносяться до наступного ступеня ревіталізації з широкими можливостями.

Процедури препаратами Prostrolane сміливо можна віднести до префілінгу з виразною ревіталізуючою та наповнювальною дією. Частково стабілізована ГК (залишки BDDE агента) в основі лінії забезпечує пролонговану роботу в тканинах та одночасно скорочує необхідний курс процедур.

Запатентовані біоміметичні пептиди у складі лінії Prostrolane мають протизапальну anti-age дію, тим самим усувають прояви інфламейджингу – основного механізму старіння. Виражене зниження щільності периваскулярного та перифолікулярного інфільтратів у дермі зменшує прояви куперозу, гіперкератозу шкіри. Наявність пептиду Bonade або Олігопептиду-92 пригнічує активність остеокластів, профілактує резорбцію кісткової тканини.

У корекції сухої шкіри нам будуть цікаві два препарати з лінії Prostrolane:

  • Prostrolane Natural-B – ліфтинг ефект, зменшення виразності куперозу та еритеми, заповнення неглибоких заломів та розгладжування зморшок.
  • Prostrolane Blanc-B – поєднання ліфтинг ефекту та депігментуючої дії, ідеальне та безпечне заповнення нососльозних борозен, які нерідко поєднуються з проблемою «темних кіл» у пацієнтів із сухою та стоншеною шкірою.

Для таких препаратів достатньо лише 2 процедури на курс, інтервал між процедурами становить 2 тижні, а тривалість ревіталізуючої дії зберігається до півроку.

Важливим етапом для закріплення косметологічних процедур залишається добре підібраний домашній догляд.

Очищення та тонізація є першочерговими процедурами домашнього догляду за сухою шкірою. З цією метою необхідно підбирати делікатні очищаючі засоби, які не пересушують шкіру. Dermaheal Foaming Cleanser легка пінка з пептидним складом та рослинними компонентами, а також справжня знахідка в арсеналі догляду за сухою шкірою – Dermaheal Total Care Skin Solution – тонік для сухої та пересушеної шкіри, який нормалізує баланс вологи та завершує етап очищення.

Для сухої шкіри не слід пропускати етап зволоження, як вранці, так і ввечері. Крім того, зволоження складатиметься з двох кроків:

  • нанесення зволожуючої сироватки;
  • зволожуючий крем.

У лінії космецевтичних препаратів Dermaheal представлені дві серії для глибокого зволоження шкіри – це Dermaheal Vitalizing для шкіри 30+ та перших вікових проявів, а для жінок зрілого віку з ознаками старіння – серія Dermaheal Cosmeceutical Anti-Wrinkle. В обох лініях представлені як сироватки, так і креми з насиченим складом активних компонентів – пептидів, гіалуронової кислоти та комплексу рослинних екстрактів.

Слід пам'ятати про захист від сонячних променів, оскільки потрапляючи у шкіру вони здатні швидко порушувати баланс вологи, сушать шкіру і згубно впливають на синтез клітин. Dermaheal CC cream SPF 30 – тональний сонцезахисний крем для сухої шкіри. Високий рівень захисту, тонуючий ефект та догляд за шкірою протягом усього дня.

ЦІКАВІ СТАТТІ

08.11.2017

Поредение и выпадение волос – одна из частых причин обращения к специалистам три...

Алопеция - потеря волос
25.09.2017

Периорбитальная область – одна из наиболее деликатных зон на лице, требующая осо...

Периорбитальная область/ Темные круги/ Пигментация
19.09.2017

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна...

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення
19.09.2017

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці...

Купероз/суха шкіра
19.09.2017

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають...

Періорбітальна область/Зморшки
19.09.2017

Час відбивається на стані нашої шкіри,...

Вікова шкіра, схильна до чутливості
19.09.2017

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем,...

Періорбітальна область/Набряк/Грижі
19.09.2017

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою,...

Пігментація на обличчі
19.09.2017

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи,...

Суха шкіра