Лідер ін’єкцій краси
19.09.2017

Вікова шкіра, що не схильна до чутливості

Як доглядати зрілу шкіру, яким засобам віддати перевагу і на що звернути увагу при виборі препаратів для регулярного домашнього догляду? Безліч питань задають собі жінки в період перших та виражених симптомів вікових змін.

Догляд за зрілою шкірою повинен включати препарати, дія яких буде спрямована на відновлення роботи клітин, нормалізацію процесів поділу і відлущування, збереження рівня вологи в тканинах.

Зріла шкіра обличчя втрачає здатність утримувати достатню кількість вологи, тому нерідко з'являються симптоми сухості та лущення. Зміни гормонального фону в період менопаузи також відбиваються на стані шкіри, може порушуватися процес саловиділення та шкіра стає жирною, пористою з нерівним рельєфом. Крім того, формуються такі вікові ознаки як зморшки, зниження тонусу та пружності м'яких тканин, сплощується підшкірно-жирова клітковина, і втрачаються об’єми в області середньої третини обличчя. Внаслідок чого відбуваються гравітаційні зміни, тканини провисають, змащуються контури обличчя, утворюються грудки «біша».

Особливу увагу слід приділити вибору крема для зрілої шкіри обличчя, залежно від рівня вираженості вікових змін і типу шкіри. Підібрати правильний догляд за такою шкірою допоможе лікар-косметолог, провівши діагностику та огляд. Креми для вікової шкіри відрізняються за своїм складом і поділяються на:

  • зволожуючі креми для зрілої шкіри
  • живильні креми
  • омолоджуючі креми для нормальної та комбінованої шкіри

Крім омолоджувального ефекту, такі креми мають різноспрямовану дію – глибоке зволоження шкіри та м'яких тканин, інтенсивний догляд та живлення, стимуляція клітинного поділу, виражений ліфтинг.

Зріла шкіра, не схильна до чутливості з ознаками деформаційного типу старіння, вимагає інтенсивного догляду не тільки за допомогою щоденного крему, що омолоджує, але також високоактивних масок. На косметологічному ринку професійних засобів для домашнього догляду представлений широкий вибір масок для зрілої шкіри:

  • живильні маски для зрілої шкіри
  • зволожуючі маски для зрілої шкіри
  • антивікові маски з ліфтинг-ефектом
  • освітлювальні маски для вікової шкіри

Не варто залишати без уваги і засоби декоративного призначення. Тональний крем для зрілої шкіри повинен не лише маскувати вікові ознаки, а й захищати її від агресивного впливу факторів довкілля. Косметологи рекомендують використовувати професійні тональні засоби, до складу яких входять також компоненти, що доглядають шкіру обличчя. Популярністю користується тональний крем Dermaheal CC з спф 30. Крем не тільки захищає шкіру від згубної дії сонячної інсоляції, але також доглядає шкіру протягом 24 годин, підтримуючи баланс вологи в тканинах, і уповільнюючи процеси старіння.

Існує безліч методів, спрямованих на омолодження вікової шкіри, відновлення процесів поділу клітин, тургору та еластичності шкіри, оптимальної гідратації тканин.

Одним з методів, який набув широкого поширення в косметології та естетичній медицині є мезотерапія. Особливий інтерес серед великої різноманітності препаратів для проведення процедури представляє мезотерапевтичний коктейль на основі біоміметичних пептидів Dermaheal HSR, завдяки своїй комплексній дії, що омолоджує всі структури шкіри. Комплекс пептидів, що входять до складу препарату, має потужну стимулюючу дію на власні клітини шкіри, відновлюючи їх проліферацію.

Відновлюється рівень фібробластів – основних клітин дерми, тим самим збільшується рівень колагену, ендогенної гіалуронової кислоти, відбувається зміцнення міжволоконного скелета та ліфтинг тканин. Потужну антиоксидантну дію виявляє трипептид міді-1, що входить до складу, який також зміцнює стінку судин, відновлює мікроциркуляторне русло. А створити оптимальний баланс вологи для вікової шкіри можливо завдяки гіалуронової кислоті, яка входить до складу препарату, крім того вона потенціює та посилює дію пептидів, що входять до складу, і створює оптимальне середовище для правильної роботи клітин.

Максимально «ожививши» шкіру, надавши їй тонусу та підготувавши до більш активних процедур омолодження, можна перейти до наступного етапу комплексної програми для вікової та нечутливої шкіри – ревіталізація препаратом Aquashine Classic 2 мл. Дія препарату охоплює всі ланки вікових процесів, перетворює шкіру і не тільки заповнює нестачу необхідних компонентів у ній, а й змушує працювати власні клітини, максимально продовжуючи молодість та красу. Комплекс пептидів, що входять до складу даного ревіталізанта, уповільнює процеси руйнування власного колагену та гіалуронової кислоти, при цьому активно стимулює синтез нових волокон еластину та колагену, відновлює оптимальний баланс вологи, бореться з вільними радикалами, таким чином відбувається омолодження всіх шарів шкіри.

Результат такої процедури проявляється у перші години після ін'єкції – шкіра «сяє» зсередини, вирівнюється її тон та оздоровлюється колір обличчя, розгладжуються дрібні зморшки. Максимальний ефект ревіталізації настає через 2-3 тижні, за рахунок відновлення рівня вологи в шкірі, синтезу волокон колагену та еластину, підтягується каркас обличчя, відбувається потужний ліфтинг тканин, шкіра виглядає «наповненою», доглянутою та молодою.

Отримати більш яскравий, виражений результат від професійних кабінетних процедур, а також максимально продовжити їхній ефект допоможе правильно складений протокол домашнього догляду.

Не варто нехтувати етапом очищення для вікової шкіри, який повинен включати очищувальний та тонізуючий засіб. Як м'яке очищення вранці та ввечері підійде пінка з пептидним комплексом та природними компонентами Dermaheal Foaming Cleanser. Засіб не тільки дбайливо очищує шкіру від будь-яких забруднень, але й має антиоксидантну дію, завдяки трипептиду міді-1, що входить до складу. Не варто також боятися пересушити шкіру при очищенні, трипептид-6, що входить до складу, стимулює вироблення гіалуронової кислоти і підтримує оптимальний баланс вологи в шкірі.

Завершити етап очищення допоможе полікомпонентний тонік Dermaheal Total Care Skin Solution на основі біоміметичних пептидів, гіалуронової кислоти та рослинних екстрактів. Завдяки такому складу тонік не тільки справляється із забрудненнями шкіри, тонізує її, але й чинить омолоджуючу дію, зволожує та заспокоює, стимулює регенерацію клітин шкіри.

Наступним етапом антивікового догляду стане застосування омолоджуючої сироватки для обличчя, шиї та зони декольте Dermaheal Anti-Wrinkle Serum. Ідеальне поєднання біоміметичних пептидів та додаткових компонентів забезпечує запуск клітинного омолодження шкіри. Сироватка має легку текстуру, справляється з цілим комплексом вікових проблем, зволожує та освітлює шкіру, а також зменшує кількість мімічних зморшок за рахунок ацетил гексапептиду-8, що входить до складу, який послаблює інтенсивність скорочення мімічних м'язів. Застосування сироватки також забезпечує посилення дії крему.

Обов'язковим доповненням антивікового догляду стає застосування крему для догляду за областю навколо очей. Саме ця делікатна зона насамперед видає вік. Унікальні пептиди, що входять до складу препарату, такі як олігопептид-24, трипептид міді-1 – забезпечують розгладження дрібних зморшок, ущільнення шкіри даної зони, відновлення мікроциркуляторного русла. А гіалуронова кислота у складі препарату зволожує тонку шкіру навколо очей та освіжає погляд.

Завершальний етап догляду за віковою нечутливою шкірою неможливо уявити без Dermaheal Anti-Wrinkle Cream, з вираженою антивіковою дією. Інтенсивний ліфтинг тканин, виражений ефект омолодження шкіри забезпечує поліпептидний комплекс у складі крему, одним із ключових пептидів є матриксил або пальмітоїл пентапептид-3, який активно стимулює вироблення колагену та еластину, відновлює дермальний матрикс. Регулярне використання крему гальмує процеси старіння, насичує шкіру необхідними компонентами для правильної роботи клітин, а також покращує захисні властивості шкіри.

Результат такого комплексного догляду подарує красу та молодість шкірі, посилить ефект косметологічних процедур та максимально відстрочить процес старіння.

ЦІКАВІ СТАТТІ

08.11.2017

Поредение и выпадение волос – одна из частых причин обращения к специалистам три...

Алопеция - потеря волос
25.09.2017

Периорбитальная область – одна из наиболее деликатных зон на лице, требующая осо...

Периорбитальная область/ Темные круги/ Пигментация
19.09.2017

Жирові відкладення, целюліт, надлишкова маса тіла – актуальна...

Вікова шкіра/локальні жирові відкладення
19.09.2017

Таке захворювання як купероз нерідко зустрічається в практиці...

Купероз/суха шкіра
19.09.2017

Вважається, що очі є однією з перших зон на обличчі, які видають...

Періорбітальна область/Зморшки
19.09.2017

Час відбивається на стані нашої шкіри,...

Вікова шкіра, схильна до чутливості
19.09.2017

«Мішки» під очима – одна з найпоширеніших проблем,...

Періорбітальна область/Набряк/Грижі
19.09.2017

Пігментація на шкірі є досить поширеною косметологічною проблемою,...

Пігментація на обличчі
19.09.2017

Насамперед, суха шкіра потребує поповнення балансу вологи,...

Суха шкіра