Лідер ін’єкцій краси
05.10.2021

Технологія FLOSAL PIGMENTATION

Отримати електронний посібник «Технології Flosal Pigmentation: терапія пігментних плям різного походження»

 

Складність роботи з пігментними плямами полягає в схильності до рецидивів, часту неефективність методик, відсутності системного підходу. Важливу роль відіграє глибина залягання меланіну, а також «вік» гіперпігментації.

Командою фахівців компанії FloSal була розроблена універсальна технологія FLOSAL PIGMENTATION, яка включає 5 протоколів корекції гіперпігментації. У протоколах представлені як монотерапевтичні, так і поєднані техніки для випадків з застарілі та вираженими меланозами, фотостарінням шкіри.

 

 

Протоколи FLOSAL PIGMENTATION - це готові, покрокові алгоритми, які:

  • мають високу ефективність, завдяки унікальному складу препаратів;
  • універсальні, можуть застосовуватися в комплексі з іншими методиками;
  • не мають сезонності та можуть призначатися лікарем-косметологом круглий рік;
  • безпечні - всі препарати сертифіковані в Україні та ЄС.

 

Технологія-конструктор включає в себе протоколи і препарати, які поєднуються не тільки між собою, а й з іншими методиками, що в рази підсилює результат депігментації:

Протокол SIMPLE Протокол EXPRESS Протокол INTENSIVE Протокол STANDART Протокол WHITA HANDS
монотерапія комплексним мезопрепаратом - високо результативна методика при поверхневих меланозах шкіри обличчя, шиї, декольте монотерапевтичний протокол з філінговим ефектом; виявляє ефективність щодо дермальних та змішаних гіперпігментацій, фотостаріння поєднана терапія стійких меланозів, освітлення пігментних плям на різній глибині, реабілітація шкіри після літнього сезону; запит пацієнта на швидке освітлення і сяйво шкіри монотерапія пептидним біоревіталізантом для роботи зі стійким порушенням пігментотворення, сухістю шкіри, в період реабілітації після літнього сезону або травматичних процедур, підготовки до відпусток, лазерної терапії і пілінгів Поєднаний протокол терапії стійких гіперпігментацій кистей рук, витонченої шкіри рук, сухості та в'ялості, втрати обсягу м'яких тканин

 

Бажаєте отримати …?
✔ електронний посібник «Технології Flosal Pigmentation: терапія пігментних плям різного походження»

Скачайте ВЖЕ ЗАРАЗ.