Лідер ін’єкцій краси
14.05.2020

7 «ТАК» ревталізаціі шкіри перед сезоном активної інсоляції

Чи зможе забезпечити повноцінний захист від сонця сонцезахисний крем? І який вибрати SPF фактор? У більшості пацієнтів такі питання залишаються актуальними, і не випадково. В епоху надлишку і доступності інформації, кожен другий з них пояснить, чим загрожує надмірне перебування під УФ-променями:

  • появою зморшок або старінням шкіри;
  • пігментними плямами;
  • сухістю шкіри;
  • появою та розвитком купероза;
  • ризиком розвитку меланоми.

З такими страхами і болями, лікар-косметолог нерідко стикається перед літнім сезоном. Рекомендації посиленої фотопротекціі не є єдиною відповіддю і рішенням при підготовці шкіри пацієнта до УФ-атаки.

Арсенал процедур і препаратів дозволяє на належному рівні забезпечити захист і профілактику розвитку фотостаріння і гіперпігментації, куперозу, а також створити гідрорезерв в шкірі. Універсальний ревіталізант останнього покоління Prostrolane Blanc-B - незамінний інструмент лікаря-косметолога в питаннях інсоляції і фотостаріння.

Чому ревіталізації шкіри Prostrolane Blanc-B БУТИ:

  1. Інноваційний склад препарату - частково стабілізована ГК і пептидний комплекс, дія якого спрямована на контроль процесу меланогенеза і стимуляцію синтезу власних клітин - фібробластів, кератиноцитів, підвищення експресії колагену.
  2. Науково-доказова база препарату, яка розкриває розуміння інфламейджінга, як ключового механізму в розвитку старіння шкіри. Пептиди в основі ревіталізанта беруть активну участь в усуненні періваскулярного і періфолікулярного інфільтратів в дермі, зменшенні питомої щільності інфільтрації макрофагів в дермі.
  3. Ін'єкційна ретуш основних естетичних недоліків - «темні кола», інволюційні зміни періорбітальної зони, втрата тонусу тканин і зморшки. Препарат володіє не тільки стимулюючими ефектами, але також природним філінгом, завдяки чому вдається за 1 процедуру зменшити або навіть усунути заломи шкіри і борозни періорбітальної області.
  4. WOW-процедура без слідів. Ревітілізант не має довго реабілітаційного періоду з пастозністю шкіри і синцями. А введення препарату за допомогою канюлі дасть ефект перетворення, ліфтингу і розгладження зморшок одразу після процедури без видимих слідів проколів.
  5. Пролонгований результат до 6 місяців, а значить, шкіра пацієнта збереже підтягнутий і свіжий вигляд без пігментних плям на весь період активного сонця.
  6. Зручний і короткий курс процедур. Саме завдяки складу препарату, курс складається з двох процедур з інтервалом в 2 тижні.
  7. Всесезонна процедура без гендерних обмежень. Коли пацієнт прийшов влітку і більшість процедур обмежені в проведенні, а хочеться максимально освіжити та удосконалити шкіру без ризиків гіперпігментації і збереженням видимого результату.

Крім того, ревіталізант не обмежений в роботі тільки областю обличчя, що є незаперечною перевагою для лікаря-косметолога. Препарат показаний для застосування в області шиї і зони декольте, а також кистей рук. Ці незахищені області одні з перших реагують на надлишок інсоляції у вигляді сухості і дряблості шкіри, появою зморшок і плям лентіго.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine