Лідер ін’єкцій краси
17.03.2023

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології включає у себе багато методик, серед яких, популярність має контурна пластика. Це ін’єкційна процедура, яку виконує лікар-косметолог за допомогою групи препаратів – філерів.

Безпечними та розповсюдженими препаратами є філери гіалуронової кислоти. За рахунок високої біосумісності з організмом людини та наявності ферментних систем, які здатні розщеплювати гіалуронову кислоту, філери є безпечними, інертними, не дають алергічних реакцій. Інколи, реакції гіперчутливості трапляються, але це пов’язано з рядом побічних факторів: ступінь очистки сировини, наявність ендотоксинів та залишків зшивального агенту – DVS, BDDE, анестезуючі компоненти у складі.

Наповнювачі відрізняються між собою низкою критеріїв – від країни виробника до тонкощів застосування, від технології виробництва до особливостей складу та механізму дії.

Лідери ринку – корейські філери, не через масовість, а за рахунок високого попиту серед корейців на красу, догляд за шкірою та естетичні зміни у зовнішності. Також, розповсюджені Європейські наповнювачі та препарати з США. Серед них кращими філерами для губ або філерами від зморшок, недоліків обличчя та тіла – є не конкретні бренди, а препарати, що пройшли сертифікацію, зареєстровані, як медичні вироби та зарекомендували себе на ринку ін’єкціних послуг.

Технологія виробництва включає багато етапів – від високого ступеню очистки сировини (культури клітин гемолітичного стрептокока), методу виробництва та утворення часток гіалуронової кислоти – монофазні та біфазні філери, до очищення від залишків стабілізуючих агентів.

В залежності від ступеню стабілізації та реологічних властивостей філери ділять на:

  • низької щільності або м’які;
  • середньої щільності;
  • високої щільності або волюметрики.

Чи існують універсальні препарати, якими можна працювати у різних ділянках не тільки обличчя, а також у зоні декольте, кистей рук та шиї?

Так, це біфазний ревіталізуючий філер Revofil Fine – м’який наповнювач, у складі якого поєднані – 2 пептида та стабілізована гіалуронова кислота. За рахунок біфазної техніки виробництва, такий препарат дає чітку та стійку форму, тривалий результат корекції та підходить не тільки для невеликих зморшок але й для відновлення періоральної зони, тильної поверхні кистей рук, тощо.

Повний спектр показань для філера Revofil Fine включає:

  • делікатний об’єм для губ – відновлення контуру та оживлення зрілих губ, створення природнього об’єму;
  • дрібні зморшки навколо рта – кисетні, зморшки «маріонтеки», неглибокі носогубні складки;
  • зморшки верхньої третини обличчя – лоб, міжбрів’я,
  • армування середньої третини обличчя;
  • розгладження радіальних зморшок у зоні шиї, заломів у ділянці декольте;
  • відновлення втраченого об’єму тильної поверхні кистей рук.

Переваги корекції філером Revofil Fine базуються на технології його виробництва, складі та механізмі дії під час деградації у тканинах.

М’який філер відноситься до біфазних філерів з ревіталізуючою дією, який містить у своєму складі стабілізовану BDDE гіалуронову кислоту та 2 пептида: олігопептид-50 та олігопептид-72. Відомо, що біфазні філери мають пролонгований ефект та довше тримають корекцію. А, наявність двох пептидів у складі, дозволяє ще довше утримувати філінг результат та додатково омолоджувати шкіру у зоні корекції.

Пептид, який відновлює та посилює синтез ГК у тканинах та колагену – олігопептид-50, а пептид, який гальмує активність ферменту гіалуронідази – олігопептид-72. Таким чином, під час поступової деградації філера із матриці стабілізованої ГК вивільнюються пептиди, які регулюють вищезазначені процеси.

Техніки корекції включають у себе введення за допомогою голки та атравматичний метод – канюля. Для голки можна обрати техніки: мікроін’єкцій, лінійні (віялові та ретроградні), болюсну. Вибір техніки та інструменту введення індивідуальний, в залежності від області корекції, типу шкіри пацієнта, морфотипу старіння та побажань.

Робота пептидним препаратом Revofil Fine – це не тільки якісний результат корекції, додаткова ревіталізація шкіри але й усвідомлений вибір за безпечний результат. Філер сертифікований у ЄС та в Україні, пройшов повний пакет токсикологічних тестів, включаючи тест Еймса, відповідає міжнародним стандартам якості.

Окремим бонусом корейського філера Revofil Fine слід позначити похід у самому шприці – в середньому 0,1-0,15 мл, що дозволяє без втрати препарату проводити процедуру. Це важливо при зміні розхідного матеріалу – голок, канюлі. Форма випуску та упаковка шприца також відповідає запитам – скляний, зручний шприц, 2 змінні голки 30 G 13 мм, 2 стіки – для карти пацієнта та для його  ін’єкційного паспорта.

Не варто забувати про підробки на ринку ін’єкційних препаратів, що може стати причиною неочікуваних результатів або ускладнень. Відрізнити оригінал неважко:

  1. Перевіряйте наявність на упаковці голографічної яскравої наліпки FloSal від єдиного офіційного дистриб’ютора в Україні.
  2. Запитуйте документи про сертифікацію.
  3. Перевіряйте маркування на зворотній стороні упаковки – воно повинно містити більшу частину інформації – 90% українською мовою.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine