Лідер ін’єкцій краси
13.09.2023

Біоревіталізація чи ревіталізація: як обрати? в чому різниця?

Часто до нас звертаються з питаннями, що краще обрати? В чому різниця? Якій процедурі надати перевагу ?  Розбираймося в термінах. Ці методики дійсно схожі, мають умовний розподіл, але існують відмінності.

Біоревіталізація - одна з найпопулярніших базових  процедур. Це введення, шляхом мікроін’єкцій в поверхневі шари шкіри нестабілізованої ГК. Зволоження та омолодження шкіри досягаються монокомпонентними препаратами на основі нестабілізованої гіалуронової кислоти, яка має стимулюючий вплив на фібробласти через рецептори CD-44.

Вчені довели, що процеси міграції і ділення фібробластів запускаються при наявності певних умовнестабілізованої ГК в’язко-еластичної консистенції, молекулярною масою від 500 тис - 1 млн Да і концентрацією 0,7-15 мг/мл.

Підшкірне введення мінімальних доз препарату під час процедури не просто працює в якості замісної терапії, а активує вироблення власної ГК, а стимулювання роботи фібробластів, відновлює рівень колагену та еластину. Завдяки чому відбувається видиме покращення стану шкіри.

Біоревіталізація відповідає за зволоження шкіри, адже ГК у складі препаратів акумулює вологу та запускає біо-процеси у поверхневих шарах дерми.

Це найефективніша процедура у боротьбі з ранніми ознаками старіння, глибоко зволожує, надає тонусу шкірі, вирівнює колір і рельєф. Ефективно захищає шкіру від впливу активного сонця і температурних перепадів, та негативного впливу вільних радикалів. Всесезонна процедура, яка відмінно підходить як для літнього періоду, так і для холодної пори року з різкими перепадами температур.

Метод біоревіталізації має звужений список показань. Основними показаннями до процедури біоревіталізації є:
- дрібні мімічні зморшки
- зниження тургору і еластичності
- тьмяний колір шкіри
- порушення водного балансу (сухість, лущення)

Також, процедура біоревіталізації показана в якості підготовчого етапу до пілінгів, апаратних методик та пластичних операцій.

Ревіталізація – дослівно перекладається, як «повернення життя». Популярна косметологічна процедура сприяє відновленню втрачених з віком властивостей шкіри. Вона ніби «спиняє» дію часу на шкіру. Ревіталізація допомагає призупинити старіння шкіри на клітинному рівні, зволожує та активує процес самовідновлення міжклітинного матриксу шкіри. Застосовуються полікомпонентні препарати з біологічно активними речовинами – гіалуронова кислота як матриця, стимулюючі речовини – пептиди, амінокислоти, фактори росту та живлячі компоненти – вітаміни, мінерали, тощо. Гіалуронова кислота - найважливіший компонент дерми, потрапляючи в глибокі шари шкіри вона сприяє виробленню власних колагенових волокон, за рахунок чого відбувається ревіталізація. Шкіра стає зволоженою, оновленою та підтягнутою, розгладжуються зморшки.

Методику ревіталізації можна поєднувати з популярними косметологічними процедурами- чисткою та пілінгом обличчя, карбокситерапією.

Основні результати ревіталізації шкіри:
- глибоке зволоження шкірного покриву;
- живлення шкіри та розгладження дрібних зморшок;
- підвищення еластичності шкіри та тургору;
- усунення пігментації;
- комплексне лікування рубців та розтяжок.

Ін’єкційна ревіталізація – це класичний метод для більш глибинного відновлення шкіри з різними естетичними недоліками, такими як: зморшки, жирна шкіра та постакне, лущення, гіперпігментація, зниження тонусу та легке заповнення «тіньових» зон.

Отримати комплексний результат ревіталізації можна із лінійкою препаратів Aquashine.

Препарати Aquashine – складаються з вільної високомолекулярної гіалуронової кислоти та комплексу регуляторних пептидів. Об’єм шприца 2,0 мл, що дає змогу якісно пропрацювати всю зону обличчя, або зону шиї та декольте.

Слід зазначити, що:
- на 1-му місці у складі є біоміметичні пептиди, які керують різними процесами у клітинах (ділення, синтез, міграція фібробластів, регуляція меланогенезу, сповільнення апоптозу та ін.) і тільки на
- 2-му нестабілізована ГК 1,5% - 3 млн. Да, яка є утримуючою матрицею й гарантує довгостроковий результат.

По мірі ферментативного розщеплення гіалуронової кислоти, вивільняються регуляторні пептиди. Тому, ревіталізуючий вплив на структури шкіри мають як гіалуронани, так і пептиди. Препарати працюють як соло, так і в парі з апаратними методиками.

Aquashine Classic – ідеальний препарат для роботи з постакне, для терапії рубцевих змін шкіри як в моно, так й у комбінованих протоколах. Препрат вибору для пористої, щільної шкіри, коли потрібен акцент на ліфтинг ефект, підвищення тонусу, звуженн пор та вирівнювання рельєфу.

Aquashine BR – в пріоритеті чутлива шкіра, суха, тонка, атонічна з проявами пігментації. Конкурентна перевага препарату поміж інших з цієї лінійки - можна працювати у періорбітальній області, близько до війчастого краю.

Aquashine PTx – інтенсивна терапія будь-якого з типів шкіри при фото – та хроностарінні. Забезпечує потужний ефект ліфтингу м’яких тканин, відновлює синтез компонентів міжклітинного матриксу, надає депігментуючу дію.

Помітне зменшення вираженості естетичних недоліків вже після першої процедури.

Курсу з 2-4 процедур з інтервалом у 2-4 тижні.

Пік результату настає на 14-21 день після першої процедури.

Препарати мають сертифікацію в Україні й країнах ЄС, та всі необхідні реєстраційні документи.

ЦІКАВІ СТАТТІ

25.04.2024

Багато із спеціалістів стало впевненні, що періорбітальна ...

На межі естетичної корекції та пластики: прості рішення недоліків у періорбітальній зоні
18.04.2024

Ін’єкційна косметологія – галузь естетичної корекції...

Безпечні ін’єкції краси: анатомічні юніти обличчя, про які повинен пам’ятати лікар-косметолог
16.04.2024

Вибір наповнювачів у арсенал препаратів, з якими працює лікар-косметолог ...

START-філер для безпечної та легкої корекції
27.02.2024

Вугрова хвороба або акне залишають після себе низку неприємних естетичних дефект...

Рубці постакне - вирок?
15.01.2024

Атонія шкіри візуально проявляється птозуванням, ....

Синергія голки та апарату – сучасна альтернатива передчасному старінню та звернення до пластиків
13.09.2023

Часто до нас звертаються з питаннями, що ...

Біоревіталізація чи ревіталізація: як обрати? в чому різниця?
28.06.2023

Корекція локальних жирових відкладень – актуальний запит...

Можливості ліполітичної корекції та ліпомоделювання в кабінеті косметолога
21.06.2023

Проблемна шкіра з висипаннями та слідами постакне – причина звернення до лікаря-...

Життя шкіри ДО та ПІСЛЯ акне
14.02.2023

Ніщо так не скриває справжній вік,...

В чому секрет манливого погляду? Розкриваємо всі деталі разом з «маленькими» помічниками – пептидами