Лідер ін’єкцій краси
16.12.2021

Чим здивувати пацієнта? Створюємо новорічний LOOK без зморшок за 1 процедуру

До новорічних свят часу залишається все менше, а потік пацієнтів збільшується, як і частота запитів на швидкий результат «тут і зараз». Відмовити чи запропонувати процедуру з WOW-ефектом?

Ділюсь досвідом: напередодні корпоративів та зустрічі Нового Року, пацієнти починають метушитися, не знають, що вибрати, на яку процедуру записатися та як зберегти результат до головної ночі та ще трохи після неї.

Для мене, як для фахівця, важливо, щоб результат був видимий не тільки мені, а й пацієнту, а також зберігався якомога довше. Тому, чим вище запит пацієнта, тим частіше я пропоную процедуру, що ревіталізує, лінією препаратів Prostrolane.

Все дуже просто:

  • Ревіталізанти Prostrolane Natural/Blanc-B – це, в першу чергу, препарати з доведеною ефективністю, безпечні та сертифіковані, а значить і я, і пацієнт будемо спати спокійно;
  • Так, дійсно, це препарати, які мають швидкий результат завдяки своєму унікальному складу та частковій ретикуляції гіалуронової кислоти – що дає мені заповнення зморшок і зменшення глибини заломів;
  • Перший ефект пацієнти бачать одразу, на кушетці після процедури або в той же день, але через пару годин, коли еритематозні реакції на анестетик та проколи згасають;
  • Препарати не дають вираженої набряклості, і пацієнти залишаються соціально активними, можуть продовжувати готуватися до свят, не відволікаючись на реабілітаційний період;
  • Пік ефекту від ревіталізантів припадає на 10-14 день, а потім стабільно утримується протягом 6 місяців (при повному курсі з 2-х процедур) – а доколоти після такого WOW-ефекту вони завжди приходять.

Ще один важливий момент, на який я наголошую – це вибір техніки корекції, який залежить від: типу шкіри пацієнта, супутніх скарг, морфотипу старіння.

Наприклад, здивувати пацієнтів зі втомленим морфотипом старіння не складно, достатньо зробити акцент на періорбітальній ділянці: корекція носослізної, пальпебральної борозен, камуфляж носо-щічного переходу. З цією метою застосовую техніку канюлі 25G 50 мм глибоко під м'язом. Я впевнена, що за правильної техніки не отримаю набряків, а заповнення буде видно одразу після корекції.

Атонічні обличчя, пацієнти з деформаційним типом старіння однозначно потребують подвійної стимуляції – травма + ревіталізація. Тому тут перевагу віддаю голковим технікам корекції:

  • Мікроін'єкції – 2,5-3 мм, мікровведення препарату по ходу дрібних зморшок та в періорбітальній ділянці;
  • Лінійні техніки – 2,5-3 мм на рівні ПЖК, паралельно шкірі проводжу корекцію в зоні носогубних складок, нижній третині обличчя, при цьому вектори направляю до козелка вуха або до скронь;
  • Болюсна техніка – акцент на дефіцитні зони – вилична область, куточки губ. Під прямим кутом залишаю невеликі болюси у ПЖК – 0,1-0,2 мл.

Дрібнозморшкуваті та тонкошкірі пацієнти з вираженою судинною сіткою в середній третині обличчя – поєдную канюлю з голкою, або працюю лише голкою, але мікроін'єкційно, для мінімізації травматичності процедури.

Чоловіки - тут все індивідуально і багато в чому залежить від настрою пацієнта, тому що з терпінням у чоловічої половини пацієнтів все складно, а ось результат без слідів хочуть отримати всі. Умовляннями вдається наполягти на канюлі, така техніка ін'єкції мінімізує ризик синців. Важливо враховувати вираженість ПЖК, гіпертрофія поверхневих жирових компартментів потребує підключення голкових технік. А, ось у зрілих пацієнтів з дефіцитом у підшкірно-жировому шарі, канюля буде доцільною.

Ревіталізанти Prostrolane – це свого роду макіяж у нюдовому, максимально природному образі.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine