Лідер ін’єкцій краси
18.11.2022

Філер перфекціоніста або 7 критеріїв для вибору ідеального напарника у контурній пластиці  

Як ми оцінюємо результативність контурної пластики: легка робота препаратом для спеціаліста та задоволений результатом пацієнт. То які ж критерії повинні бути для наповнювача, щоб отримати такий результат після процедури?

Особливу увагу слід приділяти БЕЗПЕЦІ препарату – це першочерговий критерій. Препарати повинні бути сертифіковані, мати необхідний пакет документів, що підтверджують його відповідність міжнародним стандартам.

РЕОЛОГІЯ – відповідальний етап у знайомстві з філерами. Саме від показників GPrime залежить результат, який ми очікуємо отримати. Тому, звертаємо увагу на:

  • Когезивність гелю гіалуронової кислоти. Чим вище зчеплення молекул ГК між собою, тим нижче ризик його міграцій під впливом динамічних скорочень м’язів;
  • Пластичність – відповідає за однорідну інтеграцію гелю у тканинах;
  • Пружність – стійкість філерів до деформації.

Окрім реології, важливим критерієм також є РЕТИКУЛЯЦІЯ ланцюгів гіалуронової кислоти. Звертаємо увагу на сам хімічний стабілізатор, його безпечність, ступінь ретикуляції (чим вища, тим більш щільним є філер), очищення готового продукту від залишків агенту. На сьогоднішній день, серед різноманітних стабілізаторів використовують: DVS, BDDE, PEG, які дозволені до використання та мають широкий профіль безпеки.

Що потрібно спеціалісту у контурній корекції? Так, це ЛЕГКІСТЬ РОБОТИ – критерій, на який звертають увагу як новачки, так і спеціалісти з досвідом. Легкість введення та проведення корекції, якісні витратні матеріали (голки), ергономічність шприца, відсутність виразної набряклості під час корекції або необхідності у розминанні.

РОЗПОДІЛЕННЯ у тканинах. Якісні препарати легко розподіляються, не потребують зайвого механічного розминання, не комкуються у тканинах та не мігрують з плином часу.

+ 2 критерії, які оцінить пацієнт – це ПЕРІОД РЕАБІЛІТАЦІЇ та ТРИВАЛІСТЬ РЕЗУЛЬТАТУ. Best філери мають мінімальний період відновлення, не дають стійкої набряклості, не підвищують чутливість та витримують заявлений строк корекції. Оптимальна тривалість корекції для монофазних філерів складає 10-12 міс, для біфазних 12-15 місяців.

Нарешті, головне питання – приклади таких філерів. Ідеальний інструмент для спеціалістів, що прагнуть до PERFECT результату – це монофазні філери лінії MiFill.

  1. Лінія монофазних філерів сертифікована в Україні та странах ЄС, що дозволяє вільно проводити процедури в межах країни та поза ними.
  2. Високі показники когезивності та в’язкості – препарати бездоганно витримують функціональні тести.
  3. NEW технологія ретикуляція гіалуронової кислоти – 3х етапна система стабілізації, не залишає вільних ланцюгів ГК та робить її стійкою до деградації.
  4. Легкість корекції полягає у прогнозованому результаті, відсутності зайвої набряклості під час процедури, що значно полегшує роботу для спеціаліста та профілактує асиметрії або гіперкорекцію.
  5. Препарат поступово виводиться крізь просвіт голки, без «ривків», рівномірно розподіляється у м’яких тканинах, не комкується та не потребує додаткового механічного масажування.
  6. Мінімальний період реабілітації за рахунок відсутності виразної набряклості, пацієнт швидко повертається до звичного життя.
  7. Всі препарати лінії витримують заявлений строк корекції – 10-12 місяців.

Комплектація препаратів стандартна – високоякісні голки, ергономічний шприц, наліпки для медичної документації. Крім того, палітра філерів MiFill «закриває» усі необхідні потреби:

  • MiFill Light – невеликі зморшки та заломи шкіри обличчя, шиї, зони декольте та кистей рук, легка корекція губ для створення ефекту «націлованих губ», армування атонічної шкіри;
  • MiFill Deep – глибокі складки, зморшки, періоральна зона та аугментація губ;
  • MiFill Volume – волюметрія обличчя для створення бажаного чіткого овалу – вилиці, скроні, кути щелепи та підборіддя.

Всі препарати ідеально підходять для роботи голкою та канюлею, тому зручні для практики у різних техніках введення.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine