Лідер ін’єкцій краси
31.03.2021

Ін'єкційні «окуляри» або beauty-підготовка до літнього сезону

Періорбітальна область - одна з перших мішеней для негативного впливу ультрафіолетових променів, робота з якою в літній період ускладнюється рівнем високої інсоляції. Весняний сезон - ідеальний час для роботи з естетичними недоліками зони і підготовкою до літнього сонця.

Про що варто пам'ятати фахівцю при формуванні протоколу?

  • Посилення навантаження на m.orbicularis oculis - часте зажмурювання очей при яскравому денному світлі збільшує виразність мімічних зморшок в куточках очей.
  • Набряклість і вираженість грижових мішків - причиною виступає навантаження на орбітальний м'яз, і як результат, гальмування відтоку рідини і лімфостаз.
  • Негативний вплив UVA і UVB спектрів, потенціювання формування пігментних плям і розвитку фотостаріння.

Готуємо пацієнта в кілька етапів - робота зі «слабкими» зонами і естетичними дефектами, корекція вікових змін і протекція шкіри на весь літній період.

Починаємо роботу з ослаблення гіпертонусу кругового м'яза ока при відсутності протипоказань, через 2 тижні підключаємо роботу з мезококтейлем і ревіталізацію шкіри.

Пацієнти з вираженим стоншенням шкіри, просвічуванням кругового м'яза і судинного русла, а також категорія пацієнтів з гіперпігментацією - починаємо роботу з регуляції пігментоутворення, освітлення шкіри і її ущільнення.

Препарат Dermaheal Dark Circle - мезококтейль для роботи з тонкою шкірою періорбітальної зони і усунення ефекту «панди». Курс процедур 5 з інтервалом в 7-10 днів. Ін'єктуємо в техніці папул, мікроін'єкцій, дермапен. Область корекції включає в себе верхнє нерухоме і нижнє повіки.

Третій етап - ревіталізація періорбітальной зони в комплексі з корекцією носослізної борозни, освітлення пігментних плям і пролонгованого захисту шкіри. Препарат Prostrolane Blanc-B. 1 процедура з техніці канюлі з заповненням борозен і заломів періорбітальної зони, заповнення дефіциту об’єму скроневої області.

Пацієнти, схильні до періодичної набряклості, мають грижові мішки верхнього і нижнього повік вимагають обережності в роботі, у зв’язку з посиленням проблеми у літній сезон року. Основу терапії складають препарати лімфодренажної дії, включаючи внутрішній прийом лімфотоників і масаж шийно-комірного відділу.

Прицільна робота з грижами передбачає ін'єкційну терапію препаратом Dermaheal Eyebag. Препарат активує процес ліполізу, прискорює утилізацію тригліцеридів і перешкоджає їх подальшій акумуляції. Крім того, мезококтейль має виражений ліфтинг ефект, за рахунок стимуляції синтезу власних волокон колагену і відновлення рівня ГК. Наявність блокатора ММП2 забезпечує гальмування процесу старіння.

Техніка введення - болюсна, в проекції грижових мішків. Курс процедур - 5 з інтервалом в 7-10 днів.

Завершальний етап при роботі з набряками, грижами і підготовкою до сезону високої сонячної активності - камуфляж за допомогою ревіталізанта Prostrolane Natural-B. Часткова стабілізація ГК в складі препарату забезпечує лайт філінг ефект в області носослізної, пальпебромалярних борозен, можливість роботи з дефіцитом об'єму скроневої області без ризику збереження стійкої набряклості. Курс - 1 процедура, техніка введення - канюля.

Препарат має філінговий ефект, гальмує інволютивні процеси, відновлює щільність і пружність тонкої шкіри за рахунок нормалізації синтезу сполучнотканинних волокон і міжклітинного матриксу.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine