Лідер ін’єкцій краси
27.01.2022

Принцип вибору філера: монофазний чи двофазний?

Технологія виробництва наповнювачів на основі гіалуронової кислоти – одна з основних відмінностей препаратів у різних брендах. Тут використовують і високотехнологічні методи зшивання, дроблення довгих ланцюгів ГК та їх подрібнення. Завдяки особливостям обраної технології, філери на косметологічному ринку представлені у вигляді монофазних та біфазних гелів.

У портфелі компанії Flosal, для зручності роботи з усіма категоріями пацієнтів та індивідуалізованого підходу, включені як монофазні гелі, так і біфазні пептидні філери.

MiFill vs Revofilу чому відмінності? Звичайно ж, насамперед – це реологічні властивості, метод та вид зшивки, а також додаткові переваги для роботи з пацієнтами різного віку та з різним морфотипом старіння шкіри.

Монофазні гелі MiFillзручність для новачка-ін'єкціоніста та очікуваний результат для пацієнта. Це філери на основі високоочищеної ГК з унікальною технологією зшивки для пролонгованого результату корекції. У лінію препаратів входять:

  • MiFill Light – м'який філер для корекції дрібних зморшок обличчя, області шиї та декольте.
  • MiFill Deep – філер середньої щільності для проведення корекції у зонах з депресією тканин, глибоких зморшок та заломів, створення акцентного об'єму в області губ;
  • MiFill Volume – філер з високою щільністю ГК для роботи з моделюванням овалу – вилицями, підборіддям, кутами нижньої щелепи.

Монофазні філери – це ідеальне рішення для пацієнтів, схильних до набряку, молодих клієнтів із запитом на б'ютифікацію. Філер м'яко і легко розподіляється у тканинах, не комкується. За рахунок тривимірної технології зшивки має мінімальну гігроскопічність, що дозволяє уникнути в процесі корекції асиметрій та гіпероб'єму.

Двофазні філери Revofilanti-age інструмент для роботи з пацієнтами зі зрілою шкірою, запитом не лише на втрачені об’єми, а й на ревіталізацію шкіри. Секретна зброя філерів – наявність пептидного комплексу:

- олігопептид-50 – стимулює синтез власної ГК та колагену;

- олігопептид-72 – блокатор ферменту гіалуронідази.

У лінії представлені позиції:

  • Revofil Fine – м'який філер для заповнення неглибоких зморшок в області обличчя, шиї, декольте, корекція зрілої шкіри кистей рук. Філер також підходить для армування середньої третини обличчя, створення делікатного об’єму вікових губ та заповнення кисетних зморшок;
  • Revofil Plus – середня щільність філера дозволяє працювати в періоральній області, проводити агументацію губ, а також для дрібнозморшкуватого типу старіння – делікатна волюмізація виличної області. Це той випадок, коли у пацієнта тонка, шкіра, що просвічує, і справжній волюметрик може дати грубий, незграбний об’єм;
  • Revofil Ultra – волюметрик, моделювання профілю обличчя – вилиць, кутів щелепи, підборіддя.

По праву, перевагою даної лінії філерів є: пролонгована та стійка корекція – високі показники Gprime, робота з якістю шкіри, а не лише з об'ємом. Препарати враховують потреби зрілої шкіри, а також можуть стати рішенням для пацієнтів із швидкою деградацією препаратів на основі гіалуронової кислоти.

Препарати не містять лідокаїну, що знижує не тільки алергонавантаження, при відомій гіперчутливості до анестетиків, але й набряклості, скорочує період реабілітації після ін'єкційної корекції.

MiFill та Revofil – це і безпечна практика лікаря-косметолога, оскільки всі препарати сертифіковані в Україні та країнах ЄС.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine