Лідер ін’єкцій краси
28.05.2020

Досконалість в деталях - акцент на проблемні зони обличчя і тіла перед літом

Про що забуває пацієнт в прагненні виглядати молодо і красиво? Про ті зони, які частіше прикриті одягом або не так помітні оточуючим:

  • локальні жирові «пастки» обличчя, а також тіла - субментальна зона, низ живота і руки, область над колінами, внутрішня поверхня рук і стегон;
  • зони, схильні до сухості і формування гіперкертоза і тріщин - лікті, коліна.

Щоб літній сезон року не затьмарював вражень, включаємо в загальний план підготовки роботу в непопулярних зонах, які потребують уваги і правильного догляду.

Пацієнт зі скаргами на вікові зміни шкіри обличчя, не завжди розуміє механіку старіння, що говорить про необхідність проведення консультації та клінічної оцінки стану всіх шарів шкіри. Адже не тільки зморшки і заломи додають вік, а й гіпертрофія жирових компартментів обличчя, яка дають навантаження та розтягують шкіру, явища птозу.

Корекція об’єму жирових пакетів обличчя включає роботу з:

  • носощічним жировим пакетом;
  • медіальним та латеральним щічними жировими пакетами;
  • наднижньощелепним та піднижньощелепним пакетом.

Вибір препарату двонаправленої дії - Prostrolane Inner-B дозволить провести безболісну корекцію об’ємів, а також запобіжить розтягуванню і дряблості шкіри, зміцнить каркас дерми.

Як це працює? Гіалуроновая кислота препарату утримує і поступово вивільняє комплекс з 4 пептидів: нонапептид-32, трипептид-41 і пентапептид-43 - працюють з адіпоцитами і запускають ліполіз, октопептід-11 - грає роль anti-age пептиду з підтягуючою дією за рахунок стимуляції синтезу фібробластів і колагену.

Курс процедур - 4 з інтервалом в 2 тижні, в якості ін'єкційної техніки можна використовувати болюсне введення голкою 30G x 13 мм, а також атравматичну корекцію канюлей.

Увага різним частинам тіла посилюється з приходом високої температури, а значить зменшення об’ємів вимагають жирові «пастки» не тільки обличчя, але і тіла. Низ живота, внутрішня поверхня рук і стегон, боки, а також зона над колінами - акцентні зони для роботи ліполітіками в поєднанні з апаратними або мануальними методами.

Непрямий ліполітик з ліфтинг-ефектом Dermaheal LL підходить для роботи з зонами тіла і не викликає сильного печіння і дискомфорту.

  • Фосфатидилхолін - вільно проходить крізь мембрани клітин і підвищує біодоступність тригліцеридів для розщеплюючого ферменту, регулює процесу ліполізу і виводить продукти розпаду з клітини
  • L-карнітин - забезпечує транспорт жирних кислот до мітохондрій, прискорює метаболічні процеси
  • Декапептид-4 - працює аналогічно інсуліноподібному фактору росту, активує ліполіз, а також стимулює зростання колагенових волокон.

Курс процедур - 5-10 з інтервалом 7-10 днів. Техніка ін'єкцій - болюсна, на всю глибину голки 30G на 13 мм. Обов'язковою умовою є рекомендація лімфодренажних процедур і масажу, починаючи з 2-3 дня після проведеної процедури.

Сухість, дряблість, гіперкератоз в області ліктів і колін піддається корекції, в тому числі мезотерапевтичними методиками. Комплексний мезопрепарат Dermaheal HSR завдяки складу врівноважує процеси проліферації і десквамації клітин, нормалізує водний баланс і зменшує явища дряблості і атонії шкіри.

  • Гіалуронова кислота 1% - активує роботу фібробластів, стимулює синтез ГК і колагену, зв'язуючись з рецепторами CD-44 на мембрані клітин
  • Комплекс з 5 пептидів: регулюють проліферацію і міграцію клітин, синтез фібробластів і гіалуронової кислоти, зміцнюють ендотелій судин, уповільнюють процеси апаптоза
  • Вітамінно-мінеральна частина - грає роль каталізатору реакцій синтезу, а також будівельним матеріалом для нових клітин

Курс процедур 5-7 з інтервалом в 7-10 днів. Техніка ін'єкцій - мікроін'єкційна на глибину 3-4 мм.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine