Лідер ін’єкцій краси
14.02.2023

В чому секрет манливого погляду? Розкриваємо всі деталі разом з «маленькими» помічниками – пептидами

Ніщо так не скриває справжній вік, як доглянута зона навколо очей. Періорбітальна область одна з перших вказує на початок вікових процесів за рахунок анатомічних та фізіологічних особливостей її будови.

  • Тонка пластинка шкіри з майже відсутнім підшкірно-жировим шаром;
  • Скупчення тучних та інших імунокомпітентних клітин, які роблять зону чутливою та реактивною;
  • Здатність утримувати воду та порушувати відтік лімфатичної рідини – важливі магістралі лімфатичних шляхів;
  • Висока мімічна активність.

Тому, так часто до косметолога звертаються пацієнти з розповсюдженими запитами: мімічні зморшки, набряклість, грижі нижньої та верхньої повіки, «темні кола», стоншення шкіри повік, птозування куточків очей.

Невже тільки хірург?

Сучасні косметологічні методики значно відстрочили необхідність кардинального вирішення естетичних завдань, здатні підготувати періорбітальну зону до хірургічного втручання або подовжувати його результати.

Вчені південно-корейського концерну Caregen розробили мезотерапевтичні препарати, які прицільно працюють з недоліками зони навколо очей.

  • Dermaheal Eyebag Solution – мезорозчин з 4-ма активними пептидами, дія яких направлена на сповільнення ліпогенезу, активацію ліполізу, гальмування інволютивних процесів та паралельну стимуляцію синтезу нових клітин
  • Dermaheal Dark Circle Solution – мезорозчин, спрямований на депігментацію, контроль меланогенезу, а також стимуляцію синтезу власної ГК, волокон міжклітинного матриксу.

Секрет препаратів у їх складі, який вміщує лише пептидні комплекси, що синергічно працюють у зоні «мішені», здатні вирішувати низку естетичних завдань.

Мезопрепарат Dermaheal Eyebag Solution налічує 4 пептида: Tripeptide-41 (CG-Lipoxyn), Nonapeptide-18 (CG-Formade), Oligopeptide-61 (CG-Cellsolin), Oligopeptide-73 (CG-EPG). Активація ліполізу та сповільнення накопичення тригліцеридів у адіпоцитах – це важливий процес, який дозволяє корегувати проблему грижових мішків, на першій та частково другій стадії – замінювати блефаропластику, подовжувати її результат. Нонапептид-18 – блокатор ферменту ММП2, який активує руйнування власного колагену. Таким чином, сповільнюються процеси деградації у дермі. Два олігопептида синергічно стимулюють ділення та проліферацію фібробластів, експресію ними колагену.

Техніка корекції мезопрепаратом – болюсна, углиб жирового мішку верхньої та нижньої повіки по 0,1 мл на один вкол. Препарат частково можна вводити мікроін’єкційно задля додаткової омолоджуючої дії. Під час введення препарат дає підпекання, а також може давати незначну набряклість перші 1-3 дні, що свідчить про високу активність препарату.

Курс процедур від 5 до 8-10 з інтервалом 7-10 днів.

Мезотерапія препаратом Dermaheal Dark Circle Solution також представлена пептидним розчином з 3-х пептидів: Decapeptide-4 (CG-IDP2), Oligopeptide-24 (CG-EDP3), Oligopeptide-34 (CG-TGP2). Потужна стимулююча та регулююча дія Декапептиду-4 та Олігопептиду-24 проявляється не тільки у відновленні активності фібробластів, але й синтезу колагену, еластину, власної гіалуронової кислоти, фібронектину та ін. клітин. Стосовно депігментуючої дії – її проявляє Олігопептид-34, який блокує активність ферменту тирозинази – що приймає участь у синтезі тирозину – основного субстрату для утворення меланіну. Таким чином, регулюємо меланогенез, сповільнюємо синтез меланіну та його відкладання у поверхневих шарах шкіри.

Отримуємо освітлюючу та anti-age дію в одному препараті.

Техніка ін’єктування: папульна, мікроін’єкційна, дермапен або мезорол. Курс процедур від 4-5 до 8-10 з інтервалом 7-10 днів. Препарат легко переноситься, має короткий або відсутній реабілітаційного період, накопичувальну дію та видимий результат вже після 2-3 процедури.

Мезотерапію препаратами Dermaheal можна поєднувати з іншими методиками та домашнім доглядом. Безперечною перевагою є фізіологічний вплив на клітини шкіри повік:

  • не порушуємо їх структури та функцій;
  • рецепторний механізм регуляції роботи клітин;
  • мінімальна інвазивність;
  • одночасне вирішення декількох естетичних задач.

ЦІКАВІ СТАТТІ

25.04.2024

Багато із спеціалістів стало впевненні, що періорбітальна ...

На межі естетичної корекції та пластики: прості рішення недоліків у періорбітальній зоні
18.04.2024

Ін’єкційна косметологія – галузь естетичної корекції...

Безпечні ін’єкції краси: анатомічні юніти обличчя, про які повинен пам’ятати лікар-косметолог
16.04.2024

Вибір наповнювачів у арсенал препаратів, з якими працює лікар-косметолог ...

START-філер для безпечної та легкої корекції
27.02.2024

Вугрова хвороба або акне залишають після себе низку неприємних естетичних дефект...

Рубці постакне - вирок?
15.01.2024

Атонія шкіри візуально проявляється птозуванням, ....

Синергія голки та апарату – сучасна альтернатива передчасному старінню та звернення до пластиків
13.09.2023

Часто до нас звертаються з питаннями, що ...

Біоревіталізація чи ревіталізація: як обрати? в чому різниця?
28.06.2023

Корекція локальних жирових відкладень – актуальний запит...

Можливості ліполітичної корекції та ліпомоделювання в кабінеті косметолога
21.06.2023

Проблемна шкіра з висипаннями та слідами постакне – причина звернення до лікаря-...

Життя шкіри ДО та ПІСЛЯ акне
14.02.2023

Ніщо так не скриває справжній вік,...

В чому секрет манливого погляду? Розкриваємо всі деталі разом з «маленькими» помічниками – пептидами