Лідер ін’єкцій краси
22.12.2021

Яскравий образ до Нового року: 3 готові beauty-пакети під будь-який запит

Передноворічний ажіотаж спостерігається в будь-якій сфері, але в естетичній медицині – це один із найскладніших періодів, коли багато фахівців йдуть на поводу у пацієнтів і не завжди розуміють, як доцільно скласти протокол, щоб пацієнт повернувся знову.

Щоб самому не заплутатися при виборі найефективніших, і головне, показаних процедур, найкращий варіант роботи з пацієнтами – це їхня категоризація та складання готового плану.

Бюджетний варіант для пацієнтів з обмеженими матеріальними можливостями або пацієнтів, які приходять лише на чистка обличчя. Що можна запропонувати:

1 процедура – ​​чистка обличчя за типом шкіри. Пропонуємо такому пацієнту, у якості 2-ї процедури - «знайомство» з ін'єкціями, для більш стійкого ефекту та інтенсивної підготовки до свят. 2-я процедура - мікронідлінг або фракційна мезотерапія, яка в залежності від вибраного коктейлю дає результати:

  • Глибоке зволоження шкіри;
  • М'яке «шліфування» жирної, пористої шкіри, шкіри зі слідами постакне;
  • Корекцію перших вікових змін;
  • Вирівнювання тону та освітлення пігментних плям;
  • Ліфтинг-ефект та ущільнення тонкої шкіри.

Мезококтейлі: лінія високоефективних мезопрепаратів Dermaheal SR, HSR, SB – 2,5 мл на 1 процедуру, катриджі з 12-36 голками.

Протокол: чистка обличчя, через 5-7 днів мікронідлінг мезопрепарати Dermaheal, завершуємо процедуру маскою по проблемі шкіри серії Dermaheаl.

Beauty-пакет для пацієнтів із середнім рівнем достатку, новачків ін'єкційної терапії або досвідчених пацієнтів із запитом на яскравий образ до Нового Року.

При обмеженому часовому ресурсі для яскравого результату вибираємо зручне поєднання 2-х інтенсивних методик: пілінги та біоревіталізація. Сучасні формули препаратів дозволяють проводити таке поєднання однією сесію.

Як пілінг можна застосовувати: поверхневі AHA-кислоти, TCA модифіковані пілінги без пошкоджуючої дії на епідерміс. Залежно від форми та виду пілінгу етап кислотної ексфоліації може бути стартовим або після проведення ін'єкційної процедури.

Як біоревіталізанти зі стимулюючим та пролонгованим ефектом вибираємо – Aquashine Classic/ BR / BTXу класичних голкових техніках, за допомогою канюлі.

Що обіцяти:

  • Вирівнювання тону шкіри та освітлення гіперпігментації будь-якої етіології;
  • Гладкий рельєф шкіри без тривалої реабілітації;
  • Підтягнутий овал та ліфтинг-ефект;
  • Розгладжування дрібних зморшок та зменшення глибини заломів;
  • Глибоке зволоження шкіри.

Схема протоколу залежить від виду пілінгу, також можна розділити інтенсивний протокол на 2 процедури: 1-а – кислотний пілінг, через 7-10 днів – біоревіталізація Aquashine.

Вимогливі пацієнти з бажанням швидких та яскравих результатів без реабілітації. Luxury протокол: апаратна корекція + ревіаталізація із WOW-ефектом.

У якості апаратних методик для швидкої підготовки до Новорічних корпоративів та зустрічі головної ночі можна рекомендувати: ультразвуковий SMAS-ліфтинг, мікроігольчастий RF, IPL-терапію. Вибір апарату залежить від показань, клінічної картини вихідного стану шкіри та скарг пацієнта.

Для ревіталізації з WOW ефектом рекомендуємо серію Prostrolane Natural-B/ Blanc-B – це препарати з доведеною ефективністю та високою результативністю вже з першої процедури.

Що обіцяти:

  • Підтягнутий та витончений овал обличчя з чіткою лінією нижньої щелепи;
  • Розгладжування дрібних зморшок та усунення дряблості;
  • Ліфтинг-ефект одразу і наростання результату протягом 1-2 місяців;
  • Заповнення неглибоких заломів;
  • Сяйво шкіри та рівний тон обличчя.

Протокол залежить від вихідного стану шкіри пацієнта. При роботі зі зрілою, «втомленою» шкірою, для більш вираженого результату спочатку проводимо процедуру ревіталізації шкіри і через 2 тижні підключаємо апаратну методику.

Для пацієнтів, які не мають вираженого виснаженого ресурсу шкіри, що періодично відвідують косметолога, вікової категорії 35-45 років рекомендуємо на першому етапі провести апаратну процедуру і через 2 тижні підключити ревіталізацію шкіри.

Для мінімазації травматичності процедури використовуємо техніки корекції, які практично виключають реабілітаційний період – корекція у техніці канюля.

А для пацієнтів, що запізнилися та хочуть «застрибнути» в останній вагон і за 3-4 дні до свята отримати яскравий ефект можна запропонувати процедуру ревіталізації препаратами Prostrolane Natural-B/ Blanc-B і бути впевненими в результаті.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine