Лідер ін’єкцій краси
10.06.2020

Навіщо призначати пацієнтові біоревіталізуючі комплекси для внутрішнього прийому?

Слідуючи теорії комплексного підходу для вирішення естетичних завдань, лікар-косметолог проводить рекомендовані процедури, коригує топічний догляд, а також призначає біологічно активні добавки, вітаміни або мінерали для внутрішнього прийому. Для чого?

Залежно від складу таких препаратів, мета призначення може відрізнятися. Французький фармацевтичний бренд Ialugen Advance - експерт в синтезі і очищенні гіалуронової кислоти на ринку естетичної та медичної косметології, в тому числі, для внутрішнього застосування.

Щоб розібратися, в яких ситуаціях і для чого рекомендувати пацієнту прийом капсул «краси» - Ialugen Advance, розглянемо склад препарату:

  • Гіалуронова кислота - розщеплюється на дрібні гіалуронани і вбудовується в кістково-суглобову систему, стимулює роботу фібробластів, проявляє регенеруючу дію.
  • Колаген - основа сполучної тканини, деградуючи до амінокислот бере участь в будівництві нового колагену для кістково-суглобової системи, шкіри, нігтів і волосся.
  • Коензим Q 10 - клітинний «енергетик», який бере участь в синтезі АТФ в клітинах, потужний антиоксидант, пригнічує процес перекисного окислення ліпідів, захищає від дії вільних радикалів.
  • Пікногенол - антиоксидантна та ангіопротектівна дія, знижує проникність ендотелію судин і має протизапальну дію.
  • Хондроїтину сульфат - профілактика кістково-суглобових захворювань і дегенеративних процесів.

Капсули мають желатинову оболонку, завдяки чому розщеплення відбувається в тонкому відділі кишечника і 12-палої кишки. Для надання терапевтичної дії курс прийому - 3 місяці, для підтримуючої терапії - 1 місяць. Добова доза - 1 капсула в день.

Коли призначати пацієнтові біоревіталізуючий комплекс для внутрішнього прийому?

  • В період проведення косметологічних процедур - біо- і ревіталізації, ін'єкційно-контурної корекції, доглядових та апаратних програм. Мета: посилити виразність результату, пролонгувати ефекти процедур. Курс прийому по 1 капсулі на добу протягом місяця або 3-х, в залежності від вираженості естетичних недоліків. Прийом капсул призначаємо з моменту проведення косметологічних процедур
  • В осінньо-весняний сезон, для всіх пацієнтів зі скаргами на ламкість нігтьової пластини, сухість шкіри і сірий колір обличчя, тьмяне і мляве волосся, для пацієнтів з гіпо- й авітамінозами. Курс прийому: осінь-весна по 1 капсулі на добу протягом 1 місяця
  • У комплексній терапії алопецій. Мета: зміцнення стрижня волосся, зменшення ламкості волосся, потенціювання результатів терапії. Курс - 1 капсула на добу протягом 3-х місяців з моменту початку терапії, або осінь-весна по 1 капсулі на добу протягом місяця
  • З метою уповільнення і профілактики процесів старіння, при симптомах сухості і атонії шкіри, зморшках і заломах - для зниження швидкості інволютивних процесів. Курс - 1 капсула в день, протягом місяця
  • Для підтримки здоров'я всього організму, антиоксидантного захисту жителів мегаполісу, для пацієнтів з високим рівнем стресу і нервового напруження. Профілактичний курс прийому - 1 капсула на добу протягом місяця.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine