Лідер ін’єкцій краси
11.10.2019

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець у галузі ін’єкційних методик впевнена, що тільки професійна чесність, помірність процедур та індивідуальний підхід до кожного клієнта здатні створити справжню красу. А випадки гіперкорекції та призначення непотрібних процедур - лише гонитва за прибутком недобросовісних косметологів.

 

Анжеліка Матієнко

лікар-косметолог, сертифікований фахівець у галузі ін’єкційних методик

 

Анжеліко, в чому ваша сильна сторона як лікаря-косметолога та якими, на ваш погляд, якостями необхідно володіти, щоб домогтися успіху в цій професії?

Своїми перевагами я вважаю напрацьований роками практики досвід (я у цій галузі з 2005 року) та вміння цінувати і підтримувати природну красу. Мої пріоритети – це професійна чесність, помірність процедур та індивідуальний підхід до кожного клієнта. На жаль, багато хто женеться за прибутком і часто це призводить до гіперкорекції контурів обличчя або призначення абсолютно непотрібних процедур.

Що стосується необхідних для успіху якостей, то я б назвала прагнення до постійного розвитку. Сфера косметології не стоїть на місці, з рекордною швидкістю на beauty- ринку з’являються нові методики та технології. Успішний лікар-косметолог – це не тільки практика, а ще й безперервне навчання та підвищення кваліфікації.

 

Які ін’єкційні процедури користуються найбільшим попитом цієї пори року? Восени перш за все догляд та процедури, спрямовані на відновлення та зволоження шкіри після активної літньої інсоляції. Щоб відновити шкіру та дати їй можливість «вільно дихати», її необхідно очистити, звільнити від ороговілого шару. Після проведення процедур ексфоліації я призначаю догляд, спрямований на глибоке зволоження. Це необхідно для того, щоб запобігти фотостарінню та виникненню гіперпігментації. Мій вибір - біоревіталізанти Aquashine BR та Aquashine BTX від єдиного офіційного дистриб’ютора в Україні компанії FloSal. Ці препарати створені для інтенсивного зволоження шкіри і працюють на освітлення та захист від гіперпігментації. Крім того, до їхнього складу входять пептиди, які, потрапляючи в тканини, запускають процеси, що відповідають за молодість та красу шкіри. Купуючи препарати у офіційного представника, я завжди впевнена у його безпеці та ефективності. Більш того, пацієнти також можуть пересвідчитися в оригінальності Aquashine, бо кожна коробка має знак якості - наліпку FloSal «Чужих дітей не буває» - який підтверджує, що препарат є офіційно ввезений і дистриб'ютор гарантує його якість та безпеку.

 

 

Як часто ваші пацієнти цікавляться якістю ін’єкційних препаратів?

Відповім так: мої клієнти, пройшовши курс ревіталізації препаратами Aquashine, одразу відчули помітний результат – шкіра стала більш гладкою, сяючою, підтягнутою та зволоженою. Коли є покращення після процедур, то сумнівів стосовно якості препаратів вже не виникає.

 

У нашій розмові ви згадували випадки гіперкорекції контурів обличчя: губ, скул. Як ви до цього ставитесь, які є показання та протипоказання для контурної корекції обличчя?

Справді, випадки гіперкорекції губ, скул, підборіддя останнім часом почастішали. І це виглядає досить неестетично, особливо на ще юному обличчі. Я призначаю контурну пластику овалу обличчя пацієнтам тільки після 25 років і тільки тоді, коли ця процедура насправді необхідна: збільшення обсягів скул, кутів нижньої щелепи та підборіддя робить контур більш чітким та підтягнутим. А за показаннями помірне збільшення обсягу губ надає обличчю молодий та привабливий вигляд. Але, як я вже казала, головне не нашкодити. Під час проведення процедур контурної пластики я зазвичай працюю препаратами Revofil. До цієї лінійки входять три препарати: Fine, Plus, Ultra, які мають різну щільність. Залежно від ділянки введення та індивідуальних показань я призначаю необхідний філер.

 

Чи є серед ваших клієнтів чоловіки?  Яким процедурам вони віддають перевагу?

Так, справді, сучасні чоловіки не хочуть поступатися жінкам у питаннях молодості та доглянутості. Найчастіше чоловіки обирають ін’єкції ботулотоксину, ліполітики та лікування, спрямоване на відновлення росту волосся. У боротьбі із зайвими жировими відкладеннями я використовую препарат Dermaheal LL. Препарат має ліполітичну дію та підвищує пружність шкіри. Для лікуванні та профілактики алопеції я рекомендую мезококтейль Dermaheal HL (прим. ред. - лінійку препаратів Revofil та Dermaheal в Україні представляє офіційний дистриб’ютор компанія FloSal). При комплексній терапії препарат допомагає відновити структуру волосся та сприяє його росту.

Насамкінець, ще раз хочу підкреслити, що кожен випадок індивідуальний та потребує особливого підходу. Завітайте до косметологічної студії Angel та переконайтеся, що саме такий підхід дає найкращі результати!

 

Angel

косметологічна студія

вул. М. Гончаренка, 11

(097) 234-6234

пн–пт 09:00–19:00

 

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати