Лідер ін’єкцій краси
20.11.2019

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад

Крістіна Авакян

лікар-косметолог

 

Текст: Вікторія Гуркова

 

Крістіно, ви лікар-косметолог з вищою медичною освітою, учасниця та переможниця різноманітних конкурсів з косметології, одним словом – професіонал. Розкажіть нашим читачам, як зрозуміти, що перед ними справжній фахівець?

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я свого клієнта, тому дуже важливо спочатку вивчити повний анамнез пацієнта. Адже будь-які прояви на шкірі – будь-то висипання, набряклість або темні кола під очима – все це може бути наслідком захворювання. Тому грамотний, кваліфікований та чесний фахівець ніколи не призначить пацієнтові лікування без розуміння повної «картини». Головне в нашій професії – не нашкодити, а комплексно побороти проблему.

 

Яке питання для ваших клієнтів є найактуальнішим?

На сьогодні найбільш актуальний запит моїх пацієнтів  – повернути час назад та виглядати якомога молодшим. Тому в своїй практиці я використовую сучасний підхід у корекції вікових змін шкіри та волосся (поєднання пептидних нанотехнологій та гіалуронотерапії), проводжу процедури із застосуванням філлерів-ревіталізантів в анти-ейдж терапії, працюю з препаратами ботулотоксину та, звичайно, використовую свої авторські методики контурної пластики обличчя.

 

Деформаційний тип старіння – це вирок українських жінок або вихід все ж таки є? Які препарати допомагають вам у боротьбі з цією проблемою?

Так, справді, більшість українок схильні саме до деформаційного типу старіння, який, до речі, є одним з найскладніших у корекції, але вихід завжди є. Щоб зрозуміти, як з ним боротися, потрібно розібратися, як це відбувається. За такого типу старіння жирові пакети збільшуються в розмірах та починається візуальне провисання шкіри, деформується овал обличчя, з’являються так звані брилі. Тому щоб повернути обличчю молодість, потрібно насамперед скорегувати ці жирові відкладення, а вже після – підтягнути шкіру за допомогою біоревіталізантів з філлінговим ефектом. Під час вибору препарату я завжди на перше місце ставлю безпеку, а на друге –ефективність. Ліполітик Dermaheal LL відмінно корегує обсяги жирових пакетів нижньої третини обличчя та допомагає створити гарний овал.

А найголовнішим препаратом, без якого неможлива якісна підтяжка шкіри, – це Prostrolane Natural-B (офіційний дистриб’ютор препаратів Dermaheal LL та Prostrolane Natural-B  в Україні компанія FloSal). Серед усього арсеналу анти-ейдж методик мої пацієнти віддають перевагу саме йому. Цей препарат прекрасно омолоджує не лише шкіру, але і всі структури, що знаходяться під нею. Це значно уповільнює будь-які процеси старіння шкіри! Під час роботи з Prostrolane Natural-B я працюю канюлею, що скорочує період реабілітації всього лише до 1 дня замість звичайних 7, а курс цієї ревіталізації складається всього з двох процедур.

 

Ви згадали про канюльну техніку. У чому її відмінність від звичної всім голки?

Канюля – це «тупа» голка, позбавлена ??свого ріжучого гострого краю. Але не варто цього боятися! Навпаки, саме канюля вбереже вас від таких небажаних наслідків, як гематоми.  При цьому процедура у разі використання канюльної техніки безболісна. Заокруглене закінчення з боковим отвором дає  змогу уникнути пошкодження тканин та стінок судин. Таким чином, канюля дає можливість працювати в небезпечних зонах обличчя.

 

Які beauty-процедури особисто для себе ви вважаєте незамінними?

Моєю must-have процедурою є все ж таки  біоревіталізація з Prostrolane Natural-B. Поясню чому: анатомічно у мене дуже тонка шкіра під очима, іноді це проявляється в появі темних кіл та навіть провисання шкіри. А працюючи канюлею, дуже легко можна зайти в потрібну зону, заповнити її та відновити. Також застосовую та всім дуже раджу процедури мезотерапії навколо очей. З віком шкіра в цій зоні дуже витоншується, а наша моложавість та свіжість обличчя починається саме з очей. Тому бережіть здоров’я змолоду, а зовнішню молодість шкіри вам допоможу зберегти я!

 

Крістіна Авакян

(066) 378-0088

Insta: @kosmetolog_zp

 

ЦІКАВІ СТАТТІ

20.12.2019

Оксана Цибанова - косметолог, лікар 1-ої категорії.

Тренди 2020 року — природність, екологічність та комплексні експрес-процедури!
20.11.2019

Насамперед справжній професіонал має думати про безпеку та здоров’я...

Найактуальніший запит моїх клієнтів - повернути час назад
01.11.2019

Звичайній людині іноді буває вкрай складно зрозуміти – хто перед нею: досвідчени...

Регулярне відвідування косметолога - must-visit сучасної жінки
11.10.2019

Анжеліка Матієнко - лікар-косметолог, сертифікований фахівець...

«Будьте обачними! Почастішали випадки гіперкорекції»
06.08.2019

Алла Ісаєва - лікар-косметолог, дерматолог,...

«Хочу як у подружки..» - це не до мене!
26.06.2019

Лікар-косметолог Олена Ренгач про вибір препаратів,...

Піклування про своє обличчя та тіло наповнює жінку енергією
21.05.2019

Beauty-фахівець з багаторічним досвідом та власниця салону краси — Тетяна Курилю...

"Уколи краси" - це антивікова терапія зі 100%-м результатом
10.04.2019

Юлія Мартиненко - лікар-косметолог з вісімнадцятирічним досвідом

Тільки вперед: навчання, як обов'язкова складова успіху лікаря-косметолога
14.03.2019

Косметолог з майже десятирічним стажем роботи та високою професійною майстерніст...

Чародійства не існує, існують ефективні препарати