Лідер ін’єкцій краси
07.02.2023

Пептиди в дії: як працюють мезококтейлі Dermaheal?

Мезотерапія – не нова методика у естетичній косметології та у медицині в цілому, як і пептиди – молекули, що складаються із залишків амінокислот. Відомо, що пептиди мають широкий спектр біологічної дії на клітини організму:

  • Регулюючу
  • Стимулюючу
  • Блокуючу

Від судинозвужувальної до гормоноподібної, від діуретичної до меланорегулючої - іх класифікація біоміметичної дії досить широка. Пептидна активність не обмежується медичними потребами, а широко застосовується у косметологічній практиці для корекції естетичних недоліків шкіри та волосся.

Механізм дії пептидів – це сигнальний шлях, під час якого пептид зв’язується з рецепторами клітин та регулює їх роботу, віддаючи потрібний «сигнал». Кожен пептид за принципом «ключ до замку» з’єднується з рецепторами певних клітин та не впливає на інші. Крім того, невелика молекулярна маса, на відміну від білкових структур – факторів росту, значно зменшує ризики реакцій гіперчутливості або впливу на атипічні клітини. Це підтверджує тест Еймса, який проводиться для ін’єкційних препаратів, у тому числі з пептидним складом.

Лінія пептидних мезококтейлей Dermaheal – сучасне та високо ефективне рішення для корекції естетичних недоліків. 5 препаратів комбінованого складу, адаптованих під основні запити пацієнтів, що впливають на процеси:

  • Зменшення мітотичної активності та синтезу нових клітин;
  • Накопичення продуктів розпаду, вільних радикалів та розвиток інфламейджінгу;
  • Гіперсинтезу меланіну та його кумуляції у поверхневих шарах шкіри;
  • Активності 5 альфа-редуктази, ММР2 та інших ферментів, що пришвидшують розпад власних волокон та клітин;
  • Надлишкового синтезу тригліцеридів та збільшення розмірів, кількості адипоцитів.

І це ще не весь спектр впливу пептидних комплексів. Але, для кожного спеціаліста, вирішальним питанням у виборі ін’єкційних препаратів є не тільки розуміння механізму дії, ефективності, а й безпечність. Мезопрепарати Dermaheal, окрім тесту на онкобезпечність, проходять ряд альтернативних токсикологічних тестів: гентотоксичніть, роздратування та сенсибілізація шкіри, проникніть, репродуктивна токсичність. 

Виробник пептидних препаратів та мезококтейлів Dermaheal, південнокорейський концерн Caregen, піклується про відповідність виробництва всім міжнародним стандартам – GLP, GMP, GCP та GDP. Всі препарати отримують сертифікати якості та зареєстровані, як «імплантати ін’єкційні для м’яких тканин», що дозволяє законно та безпечно працювати лікарям-косметологам.

У лінії мезопрепаратів Dermaheal представлені наступні позиції:

  • Dermaheal SR – ревіталізуючий коктейль пептидів та живлячої частини (вітаміни, мінерали, коензими, амінокислоти, нуклеїнові кислоти) для стартової терапії вікових змін, корекції сухості та проявів куперозу;
  • Dermaheal HSR – мезопрепарат зі схожим складом, що додатково містить гіалуронову кислоту, яка в декілька разів підвищує активність дії коктейлю. Окрім корекції вікових змін, препарат нормалізує роботу сальних залоз, профілактує постакне та дає відмінні результати у комплексній роботі зі стріями та рубцями;
  • Dermaheal SB – можливість корекції гіперпігментації будь-якого генезу та нерівного тону шкіри. Склад препарату налічує не тільки пептидний комплекс але й активні відбілюючі компоненти;
  • Dermaheal LL – ліполітичний мезопрепарат, який не містить дезоксихолату, активує процес ліполізу та виведення продуктів його розпаду, має м’яку дію;
  • Dermaheal HL – трихологічний мезопрепарат для комплексної терапії алопецій різного генезу. Має пряму патогенетичну та симптоматичну дію.

Таким чином, кожний препарат – це терапевтичний інструмент найрозповсюджених запитів серед пацієнтів, можливість безпосередньо впливати на механізм розвитку того чи іншого недоліка, комплексно вирішувати проблему, мати яскравий та безпечний результат.

ЦІКАВІ СТАТТІ

25.04.2024

Багато із спеціалістів стало впевненні, що періорбітальна ...

На межі естетичної корекції та пластики: прості рішення недоліків у періорбітальній зоні
18.04.2024

Ін’єкційна косметологія – галузь естетичної корекції...

Безпечні ін’єкції краси: анатомічні юніти обличчя, про які повинен пам’ятати лікар-косметолог
16.04.2024

Вибір наповнювачів у арсенал препаратів, з якими працює лікар-косметолог ...

START-філер для безпечної та легкої корекції
27.02.2024

Вугрова хвороба або акне залишають після себе низку неприємних естетичних дефект...

Рубці постакне - вирок?
15.01.2024

Атонія шкіри візуально проявляється птозуванням, ....

Синергія голки та апарату – сучасна альтернатива передчасному старінню та звернення до пластиків
13.09.2023

Часто до нас звертаються з питаннями, що ...

Біоревіталізація чи ревіталізація: як обрати? в чому різниця?
28.06.2023

Корекція локальних жирових відкладень – актуальний запит...

Можливості ліполітичної корекції та ліпомоделювання в кабінеті косметолога
21.06.2023

Проблемна шкіра з висипаннями та слідами постакне – причина звернення до лікаря-...

Життя шкіри ДО та ПІСЛЯ акне
14.02.2023

Ніщо так не скриває справжній вік,...

В чому секрет манливого погляду? Розкриваємо всі деталі разом з «маленькими» помічниками – пептидами