Лідер ін’єкцій краси
27.10.2021

Best of Africa: відпочинок FloSal у Кенії

Знайомство з самобутнім племенем, сніданок з жирафами, фотополювання на лева та бегемота – це не бурхливий сон чи фантазія, а реальність, що сталася з клубом мандрівників FloSal у світі дикої природи – Африці!

Пандемія коронавірусу та карантинні обмеження вносили свої корективи до планів мандрівників по всьому світу. Попри кілька перенесень дати поїздки, долаючи різні складнощі та труднощі, ми не опустили руки й у 2021 році компанія спромоглася відправити своїх партнерів-косметологів у заповітну подорож.

З 14 по 20 жовтня, група з 16 українських лікарів-косметологів вирушила в подорож Кенійською саванною, щоб на власні очі побачити країну дикої природи, національних парків, содових озер, вулканів, що заснули, великої «п'ятірки» (лева, слона, леопарда і буйвола) і наповнитися колоритом стародавньої колиски людства.

Після прильоту в Африку, на туристичний клуб FloSal чекала насичена програма та безліч локацій, які хвилювали свідомість лікарів-косметологів. Одне сафарі чого тільки варте!

Індустрія сафарі в Кенії одна з найрозвиненіших на африканському континенті, через велику кількість національних парків, які мають власні особливості.

Так, українським лікарям косметологам вдалося побувати в Національному парку Амбоселі, де можна було, вирушити в сафарі на заході сонця і помилуватися величними слонами на тлі Кіліманджаро, пройтися слідами зебр, антилоп та «великих кішок».

Національний парк Масаї Мара став ідеальним місцем для знайомств тваринами в дикій природі. Лікарі-косметологи у відкритих джипах, на відстані витягнутої руки знайомилися з левенятами, що веселилися, захоплювалися буйволами й леопардами, представниками тієї самої «п'ятірки», і милувалися красою незайманої природи навколо.

Також однією з незабутніх локацій стала Велика рифтова долина та озеро Найваша, відоме найбагатшою фауною. Під час прогулянки на човні туристи мали змогу сфотографувати бегемотів, граціозних фламінго та різних птахів, а на березі погуляти з зебрами, жирафами, антилопами та мавпами.

Тварини Кенії не лише вражали, а й неймовірно розчулювали. Мандрівникам FloSal випала можливість поспілкуватися (і навіть поцілуватися) з жирафами.

Звичайно ж, неможливо приїхати до Кенії й не зазирнути у гості до племен Масаї. Всупереч впливу цивілізації, ці горді племена досі міцно тримаються за свою культуру і не втратили віри у своїх духів та язичницьких богів. Завдяки своїм традиціям вони стали символом кенійської культури.

Наших лікарів косметологів плем'я зустріло піснями, національними танцями, познайомили зі своїм побутом та традиціями.

Клуб мандрівників FloSal відкинув убік усі упередження про відпочинок в Африці: "небезпечно", "страшно", "жахливо". Незважаючи на довгі переїзди, нестандартні умови для цивілізованого світу, пригода була сповнена виразними емоціями та незвичайною, незабутньою країною чудес – Кенією. Де кожен куточок наповнений первозданністю, колоритом, неприборканістю та особливою атмосферою, що надихає.

Компанія FloSal вкотре довела, що навіть пандемії не вдасться приборкати пристрасть FloSal до подорожей та виконати свої партнерські зобов'язання. Адже ваша довіра – наш пріоритет!

Кожна подорож FloSal не схожа на попередню, вона має свою атмосферу, свої незабутні куточки, але є один поєднуючий фактор – вона залишається в пам'яті на все життя! У наших поїздках ви не тільки відкриваєте для себе нові країни, а й розширюєте коло спілкування, знаходите нові знайомства та поділяєте чарівні моменти!

ЦІКАВІ СТАТТІ

28.02.2024

Відкриваємо новий сезон масштабних конгресів: 5 березня зустрічаємось ...

Вриваємось у сезон навчальних конгресів! FloSal на конгресі Derma
28.12.2023

Шановні колеги! Команда FloSal щиро вітає вас з новорічними святами! Нехай ці...

Щасливих свят! Графік роботи FloSal
05.12.2023

1-2 грудня за участі FloSal пройшов...

Принцип батога та пряника у вікових пацієнтів: Flosal виступив з доповіддю на конгресі Різдвяний Лев
20.11.2023

Наступна зупинка навчального експресу Flosal – конгрес...

Підкорити Різдвяного Лева: зустрічайте Flosal на конгресі Різдвяний Лев у Львові
14.11.2023

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси..

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID
02.11.2023

Вже зовсім незабаром -  9 і 10 листопада відбудеться наступний...

Конгрес Face&Body ID: вишукана комбінація естетики і медицини
26.10.2023

18-19 жовтня 2023 року в Києві відбулася надзвичайна подія...

Підсумки АК2023 від Flosal: Анатомічний конгрес, що не має аналогів
19.09.2023

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим...

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини
09.06.2023

1-2 червня у КВЦ Парковий пройшов конгрес, який був повний сподівань...

По слідах МАМ: як відбувся масштабний конгрес МАМ-2023 за підтримки та участі Flosal