Лідер ін’єкцій краси
23.01.2023

Незламний 2022: життя та робота компанії FloSal під час воєнного року

2022 рік для компанії FloSal став 20 роком життя та існування компанії на українському ринку естетичної медицини – саме тому на початку року ми були сповнені планів, натхнення для святкування нашого двадцятого дня народження, нових ідей для різноманітних навчальних івентів та яскравих подорожей. Втім, 24 лютого життя кожного українця змінилось назавжди, перед нами постали нові виклики. Головним завданням кожного з нас, та компанії в цілому, стало адаптуватися в новій реальності, підтримати нашу країну та наших клієнтів, зайняти свій фронт. Підтримка клієнтів та забезпечення безпечної та ефективної роботи лікаря-косметолога в Україні стало фронтом роботи для компанії FloSal у 2022.

Вже за 3 дні після початку повномасштабної війни, FloSal організував онлайн-зустріч з Євгеном Гетманчуком – психотерапевтом, медичним психологом, спочатку для співробітників, а згодом й для підтримки наших клієнтів. «ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ? Як відбудувати себе під час трагічних змін?» - відверта розмова, що допомогла зробити перші кроки на поступове відновлення життя та роботи.

В середині березня FloSal поступово відновив свою роботу у відносно безпечних регіонах країни. Ми відновили комунікацію з Вами, іноді спілкуючись навіть не про роботу – адже прості фрази «Як Ви? Чи Ви в безпеці? Чи Вам потрібна якась допомога?» -  важливіші навіть більше, ніж спілкування на професійні теми. Крок за кроком ми відновили систему доставок препаратів – вже наприкінці весни всі препарати FloSal доставлялися до своїх замовників, окрім тимчасово окупованих територій. Обертаючись на 2022 рік сьогодні можемо впевнено сказати, що all-inclusive сервіс від FloSal для лікаря-косметолога не може порушити навіть війна.

Весь цей непростий 2022 рік ми провели з вами онлайн – загартовані карантинними роками, ми навчилися не зупинятися й навчатися онлайн. Для навчання та безперебійного підвищення кваліфікації українських лікарів-косметологів, FloSal провів 13 вебінарів. Говорили про діяльність косметолога у воєнних реаліях, про нові проблеми, з якими стикаються наші пацієнти та ефективні методі вирішення, про те, як вплинув стрес на здоров’я й красу наших пацієнтів та знаходили нові протоколи для допомоги. Вебінари з провідними тренерами компанії FloSal та експертами українського світу естетичної медицини – Ірина Попова, Ваганов-Дашков Андрій, Євген Гетманчук, Алла Задніпровська – і досі доступні для перегляду у бібліотеці вебінарів FloSal.

Справжнім святом для нас стало проведення офлайн-зустрічей під час відносного затишшя – ми мали змогу зустрітися з вами та поділитись теплом та знов поринути у практичне навчання в рамках тест-драйвів у Київі. З нетерпінням чекаємо світлих часів, коли у кожному місті України ми знов зможемо зустрітись та, не відволікаючись на тривоги, підвищувати кваліфікацію та спілкуватись на професійні теми в затишних офісах за чашкою запашної кави.

Весь цей шалений 2022 рік компанія FloSal невпинно працювала для якісної і безперервної роботи лікаря-косметолога: ми забезпечували вас кращими препаратами без перебоїв, розробили максимально комфортні для воєнного часу ціни, доставляли препарати у віддалені куточки нашої країни, були поруч у скрутні ситуації, консультували та підтримували своїх клієнтів у закритому Telegram-каналі по клінічній підтримці. Більше 500 косметологів доєдналися до нашого професійної спілки за минулий рік, щоби першими отримувати новини та професійні поради 24/7 від тренерського складу компанії FloSal.

Чому навчив нас непростий 2022 рік? Він навчив нас незламності, навчив не опускати руки та щодня працювати всупереч та завдяки – всупереч ракетам, обстрілам, тривогам та страхам та завдяки незламній вірі у незламних воїнів ЗСУ. Цей рік об’єднав нас – разом ми пережили страх, навчилися працювати у повній невідомості під час обстрілів та блекаутів, тримати свій фронт та не здаватися. Разом ми донатили на ЗСУ – 10% від кожної вашої покупки ідуть на підтримку ЗСУ, а значить кожен із вас, наших клієнтів, є «воїном» країни у тилу.

Наближаємо нашу перемогу у 2023 році та готуємо для Вас нові професійні проекти на навчальні івенти! Залишайтеся з нами, незламні!

 

Ваша команда FloSal.

ЦІКАВІ СТАТТІ

28.02.2024

Відкриваємо новий сезон масштабних конгресів: 5 березня зустрічаємось ...

Вриваємось у сезон навчальних конгресів! FloSal на конгресі Derma
28.12.2023

Шановні колеги! Команда FloSal щиро вітає вас з новорічними святами! Нехай ці...

Щасливих свят! Графік роботи FloSal
05.12.2023

1-2 грудня за участі FloSal пройшов...

Принцип батога та пряника у вікових пацієнтів: Flosal виступив з доповіддю на конгресі Різдвяний Лев
20.11.2023

Наступна зупинка навчального експресу Flosal – конгрес...

Підкорити Різдвяного Лева: зустрічайте Flosal на конгресі Різдвяний Лев у Львові
14.11.2023

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси..

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID
02.11.2023

Вже зовсім незабаром -  9 і 10 листопада відбудеться наступний...

Конгрес Face&Body ID: вишукана комбінація естетики і медицини
26.10.2023

18-19 жовтня 2023 року в Києві відбулася надзвичайна подія...

Підсумки АК2023 від Flosal: Анатомічний конгрес, що не має аналогів
19.09.2023

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим...

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини
09.06.2023

1-2 червня у КВЦ Парковий пройшов конгрес, який був повний сподівань...

По слідах МАМ: як відбувся масштабний конгрес МАМ-2023 за підтримки та участі Flosal