Лідер ін’єкцій краси
28.04.2023

TRICHOлогіка FloSal: як минув масштабний косметологічний конгрес у воєнних реаліях

Хто ще рік назад міг уявити, що в Україні будуть гриміти масштабні трихологічно-косметологічні конгреси? Завдяки волі й незламності народу, завдяки непереможності наших захисників, естетичне комьюніті країни має можливість вдосконалювати свої знання та розширяти трихологічної практики.

Саме таку задачу ставила компанія EstyDerm перед провідними експертами-трихологами країни, 21-22 квітня в безпечному та гарному місті - Verkhovyna Resort, Ужгород!

Період з 2019 по 2023 рік назавжди змінили не тільки життя людства, а й внесли корективи у професійне русло сучасних косметологів. В ТОП-10 ускладнень у кабінеті лікаря-косметолога/трихолога, увійшло активне випадіння та порідіння волосся. Актуалізувалася тема пошуку та вибору ефективних препаратів та готових протоколів для терапії випадіння волосся.

Компанія FloSal, наслідуючі добрі традиції співпраці з EstyDerm, виступила надійним партнером конгресу TRICHOлогіка та поставила собі за мету надати фахівцям повне та широке розуміння лікування алопеції.

Тому в рамках конгресу наукову програму від компанії FloSal представила почесний Президент асоціації трихологів України, кандидата медичних наук, лікар дерматовенеролог, трихолог, головний лікар клініки «Центр здоров'я волосся by Iryna Popova» - Ірина Попова, з доповіддю – «Регуляторні можливості біоміметичних пептидів у терапії постстресового випадіння волосся».

У своїй доповіді, Ірина Олексіївна акцентувала на своєму особистому КЛІНІЧНОМУ ДОСВІДІ роботи з пептидними препаратами: філером-ревіталізантом DR.CYJ Hair Filler, мезококтейлем Dermaheal HL та ефективним домашнім доглядом – Pelo Baum, які стали незамінним інструментом у боротьбі з тотальним випадінням волосся на ринку трихології.

Талант та майстерність незрівнянного спікера, а також дієві препарати, які були представлені, надають широкі можливості для «відкриття» нового направлення у свої професійній діяльності.

Конференція TRICHOлогіка стала місцем яскравої та теплої зустрічі колег в офлайн форматі. Це те, чого так не вистачає у повсякденному житті, коли любі друзі розкидані по всім куточкам світу. Атмосфера радості та святкування панувала й на стенді FloSal, де наших клієнтів зустрічали привітні beauty-мененджери компанії.

Другий день конгресу розпочався з ексклюзивного практичного ПОСТ-КУРСУ, де лікарі-трихологи мали можливість наочно бути присутніми на TEST-DRIVE філера-ревіталізанта для волосся DR.CYJ Hair Filler від незрівнянної Ірини Попової! Ін’єкційні спеціалісти, яким кортіло якомога скоріше впровадити у свою практику прогресивний філер-ревіталізант від офіційного дистриб’ютора FloSal, мали змогу побачити роботу з препаратом на практиці.

Експертне свято науки для лікарів, які працюють у напрямку трихології, стало ковтком чистого повітря у непрості часи для країни. Саме такі івенти дають віру, що ми обов’язково впораємось зі всіма труднощами, Україна живе та буде жити! Цей рік буде ПЕРЕМОЖНИМ!

До нових зустрічей офлайн!

ЦІКАВІ СТАТТІ

28.02.2024

Відкриваємо новий сезон масштабних конгресів: 5 березня зустрічаємось ...

Вриваємось у сезон навчальних конгресів! FloSal на конгресі Derma
28.12.2023

Шановні колеги! Команда FloSal щиро вітає вас з новорічними святами! Нехай ці...

Щасливих свят! Графік роботи FloSal
05.12.2023

1-2 грудня за участі FloSal пройшов...

Принцип батога та пряника у вікових пацієнтів: Flosal виступив з доповіддю на конгресі Різдвяний Лев
20.11.2023

Наступна зупинка навчального експресу Flosal – конгрес...

Підкорити Різдвяного Лева: зустрічайте Flosal на конгресі Різдвяний Лев у Львові
14.11.2023

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси..

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID
02.11.2023

Вже зовсім незабаром -  9 і 10 листопада відбудеться наступний...

Конгрес Face&Body ID: вишукана комбінація естетики і медицини
26.10.2023

18-19 жовтня 2023 року в Києві відбулася надзвичайна подія...

Підсумки АК2023 від Flosal: Анатомічний конгрес, що не має аналогів
19.09.2023

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим...

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини
09.06.2023

1-2 червня у КВЦ Парковий пройшов конгрес, який був повний сподівань...

По слідах МАМ: як відбувся масштабний конгрес МАМ-2023 за підтримки та участі Flosal