Лідер ін’єкцій краси
01.07.2021

Трихологічна конференція FLOSAL HAIR: як 1000+ косметологів України свої навички поглиблювали

23 червня відбулась трихологічна революція від якої здригнувся світ естетичної медицини - конференція FLOSAL HAIR: зупиніть випадіння волосся. Масштабний та унікальний захід, який об’єднав лікарів-косметологів та трихологів з усіх куточків країни.

  • 1000+ учасників конференції (офлайн та онлайн);
  • 3 всесвітньовідомі спікери;
  • LIVE-телеміст з Південною Кореєю;
  • Тест-драйв технології Flosal Hair: кожен мав змогу особисто застосувати препарат на практиці.

2020 рік та пандемія коронавірусу назавжди змінили не тільки життя людства, а й внесли корективи у професійне русло сучасних косметологів. В ТОП-10 постковідних ускладнень увійшло активне випадіння та порідіння волосся. Актуалізувалася тема пошуку та вибору ефективних препаратів та готових протоколів для терапії випадіння волосся.

"Коронний" рік у FloSal пройшов насичено для компанії: ми жодного дня не збавляли обертів і розвивали сервіс для лікарів-косметологів, знайшли нові шляхи для популяризації "розумної" естетичної косметології серед ваших клієнтів та незмінно шукали і знаходили найкращих розробників ефективних та безпечних препаратів для успішної практики лікаря-косметолога. Завдяки ефективним препаратам у продуктовому портфелі, компанія Flosal розробила універсальну технологію з терапії алопецій - Flosal Hair, яка вже є у арсеналі кращих трихологів та косметологів України.

Компанія FloSal, як офіційний дистриб'ютор та лідер ін'єкційної косметології в Україні, поставила собі за мету, надати лікарям-косметологам, трихологам повне та широке розуміння лікування алопеції та випадіння волосся та запросила сильніших спікерів у галузі, створивши конференцію STOP HAIR LOSS.

Перша доповідь, яка відкрила масштабну трихологічну конференцію, символічно належала саме засновниці та СЕО компанії FloSal – Олені Бердинській. Особистий БІЗНЕС-КЕЙС: Як привести нових клієнтів в кабінет лікаря-косметолога? All Inclusive FloSal Service -  став ресурсом бізнесових знань, довідником готових рішень та мотивацією для фахівців, які відкривають для себе нові горизонти, постійно навчаються, прагнуть масштабувати власну справу та свій прибуток.

Суто НАУКОВИЙ КОНТЕНТ та тільки лабораторно підтверджені результати ефективності пептидів у боротьбі з різними видами алопеції LIVE з самої Південної Кореї. Доктор Йонг Джи Чанг - професор молекулярної біології, фармакології та біохімії. Президент концерну Caregen, творець біоміметичних пептидів та унікальних препаратів для anti-age медицини: Prostrolane, Aquashine, Revofil, Dermaheal. ТЕЛЕМІСТ: Сеул - Київ в режимі реального часу та тема доповіді: Проблеми чоловічої та жіночої алопеції з точки зору біохімії. Як пептиди зупиняють випадіння волосся? Обговорювали таке:

- Проблема чоловічої та жіночої алопеції. Погляд на проблему з точки зору біохімії процесу.

- Тригерні механізми й можливості впливу на проблему за допомогою селективних пептидів.

- Яка роль біоміметичних пептидів в регуляції сигнального шляху зростання волосся?

Своїм КЛІНІЧНИМ ДОСВІДОМ зі слухачами ділилася людина, що стояла біля джерел зародження трихологічного направлення в Україні, чий талант та майстерність шанують у всіх куточках світу, легенда української трихології, президент Всеукраїнської Асоціації трихологів, засновниця та головний лікар клініки "Центр здоров'я волосся. Hair Help" - Ірина Попова.

Ірина виступили з найактуальнішою темою сезону: Випадіння волосся як postCOVID ускладнення: судини, фолікули, гормони - поділилась власними знаннями постковідних реалій, та відкрила лікарям нові «інструменти» найбільш ефективних методів терапії алопеції.

- Вплив COVID-19 на стан волосяних фолікулів. Чому загострилася проблема алопеції в період пандемії?

- Судинні ускладнення після COVID-19, їх роль у розвитку дифузної алопеції.

- Hair Filler - інтенсивна терапія алопеції різного генезу з пролонгованим механізмом дії.

Фінальним акордом конференції FLOSAL HAIR: Зупиніть випадіння волосся став - TEST-DRIVE ТЕХНОЛОГІЇ: відчуйте кожен шприц! Ін’єкційні спеціалісти, яким кортіло якомога скоріше впровадити у свою практику прогресивну технологію Flosal Hair, мали змогу власноруч застосувати препарат на практиці під наглядом професійного тренера.

Конференція FLOSAL HAIR: Stop Hair Loss стала місцем яскравої та теплої зустрічі колег, як в офлайн, так й в онлайн форматі. Місцем насиченого наукового контенту та площадкою для практичного застосування сучасних трихологічних технологій, які дадуть широкі можливості для «відкриття» нового направлення у свої професійній діяльності для близько тисячі лікарів-косметологів України.

Фотозвіт з конференції за посиланням.

Попереду нас чекає ще багато цікавих та професійно-корисних івентів, які не можна пропустити. Слідкуйте за анонсами!

ЦІКАВІ СТАТТІ

28.02.2024

Відкриваємо новий сезон масштабних конгресів: 5 березня зустрічаємось ...

Вриваємось у сезон навчальних конгресів! FloSal на конгресі Derma
28.12.2023

Шановні колеги! Команда FloSal щиро вітає вас з новорічними святами! Нехай ці...

Щасливих свят! Графік роботи FloSal
05.12.2023

1-2 грудня за участі FloSal пройшов...

Принцип батога та пряника у вікових пацієнтів: Flosal виступив з доповіддю на конгресі Різдвяний Лев
20.11.2023

Наступна зупинка навчального експресу Flosal – конгрес...

Підкорити Різдвяного Лева: зустрічайте Flosal на конгресі Різдвяний Лев у Львові
14.11.2023

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси..

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID
02.11.2023

Вже зовсім незабаром -  9 і 10 листопада відбудеться наступний...

Конгрес Face&Body ID: вишукана комбінація естетики і медицини
26.10.2023

18-19 жовтня 2023 року в Києві відбулася надзвичайна подія...

Підсумки АК2023 від Flosal: Анатомічний конгрес, що не має аналогів
19.09.2023

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим...

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини
09.06.2023

1-2 червня у КВЦ Парковий пройшов конгрес, який був повний сподівань...

По слідах МАМ: як відбувся масштабний конгрес МАМ-2023 за підтримки та участі Flosal