Лідер ін’єкцій краси
07.11.2022

Як знайти емоційну стійкість та відродити енергію життя під час війни? Ексклюзивно для FloSal - безкоштовний вебінар Алли Задніпровської.

Вже майже 9 місяців кожен із нас щодня стикається з цілою гаммою негативних почуттів – гнів, сум, паніка і постійний стрес. Перед нами з’явились нові виклики – жити під час війни, працювати під загрозою обстрілів, турбуватись одне про одного під час темних часів та планувати своє життя, навіть коли це здається неможливим. Війна і хронічний стрес – це наша нова реальність, яку ми прийняли і усвідомили. І навіть в такі часи  кожен з нас може знайти в собі енергію життя та мотивацію.

Лікар-косметолог під час війни стикається зі стресом одночасно на декількох фронтах – особисті переживання війни з одного боку, переживання за рідних і близьких – з іншого боку. І окрему хвилю переживань та емоцій косметолог відчуває під час роботи зі своїми клієнтами, які безперервно діляться своїми відчуттями, страхами та бідами.

Знайти свій рецепт стійкості та енергії, навчити свою психіку адаптуватися до нової реальності та її викликів, дізнатись правила самотурботи  – саме для цього FloSal запускає ексклюзивний БЕЗКОШТОВНИЙ  вебінар з Аллою Задніпровською 17 листопада о 13:00.  Алла Задніпровська - коуч перших осіб та ТОП-команд PCC ICF, бізнес-тренер, консультант з управління, фасилітатор, автор та ведуча Міжнародної Інтегральної Коучинг Школи, Founder & CEO Міжнародної Консалтингової Групи «Жива Справа».

Турбота про власну психіку та внутрішний стан – це те важливе, що допоможе кожному з нас пережити всі «удари» цієї війни та вийти з неї сильнішими, мудрішими і готовими до різних сценаріїв життя. Саме від нашого внутрішнього починається наше життя: наше благополуччя, наші стосунки із собою та навколишнім світом, наші стосунки з клієнтами та партнерами. Наскільки сильні ми всередині себе, настільки сильна наша діяльність, наш бізнес та наші фінансові результати.

Як сформувати в себе емоційну стійкість? Як увімкнути раціо, коли охоплює страх і тривога? Чому важливо навчитися адаптивності та гнучкості? Де брати енергію, мотивацію та смисли, щоб жити далі? Як допомогти стати мозку більш пластичним?

Всі ці питання та відповіді на них будемо розбирати разом в рамках вебінару. Головний гарант фізичного здоров’я сьогодні – це наша психіка. Саме про неї ми повинні дбати в першу чергу, щоб мати ресурс проживати своє життя, щоб зберегти гостроту думки та адекватність сприйняття, щоб усупереч усьому ставити цілі та досягати їх. Знати свій рецепт емоційної стійкості та шляхів подолання стресу – це гарантія незламності кожного з нас.

Реєструйтесь вже зараз, Разом – Переможемо!

ЦІКАВІ СТАТТІ

28.02.2024

Відкриваємо новий сезон масштабних конгресів: 5 березня зустрічаємось ...

Вриваємось у сезон навчальних конгресів! FloSal на конгресі Derma
28.12.2023

Шановні колеги! Команда FloSal щиро вітає вас з новорічними святами! Нехай ці...

Щасливих свят! Графік роботи FloSal
05.12.2023

1-2 грудня за участі FloSal пройшов...

Принцип батога та пряника у вікових пацієнтів: Flosal виступив з доповіддю на конгресі Різдвяний Лев
20.11.2023

Наступна зупинка навчального експресу Flosal – конгрес...

Підкорити Різдвяного Лева: зустрічайте Flosal на конгресі Різдвяний Лев у Львові
14.11.2023

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси..

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID
02.11.2023

Вже зовсім незабаром -  9 і 10 листопада відбудеться наступний...

Конгрес Face&Body ID: вишукана комбінація естетики і медицини
26.10.2023

18-19 жовтня 2023 року в Києві відбулася надзвичайна подія...

Підсумки АК2023 від Flosal: Анатомічний конгрес, що не має аналогів
19.09.2023

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим...

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини
09.06.2023

1-2 червня у КВЦ Парковий пройшов конгрес, який був повний сподівань...

По слідах МАМ: як відбувся масштабний конгрес МАМ-2023 за підтримки та участі Flosal