Лідер ін’єкцій краси
19.09.2023

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим на різні івенти. Об’єднує всіх одне – безперервне навчання та самовдосконалення для ще ефективнішої роботи українських лікарів косметологів. І компанія Flosal цієї осені – в самому епіцентрі подій. Ми з радістю виступаємо партнерами на провідних конгресах і івентах - ми підготували для вас цікави доклади і презентації, смачні цінові пропозиції на улюблені препарати та багато  теплого та професійного спілкування! Але все по черзі…

Цього року зустрічайте нас на виставці Intercharm! Наймасштабніша виставка beauty-індустрії в Україні в 2023 році проходить за участі FloSal.  З 20 по 22 вересня запрошуємо всіх до нас в гості  –  локація 1A-2-60 – ви легко впізнаєте нас по шикарному світлому стенду та чудовій компанії! Більше 5 років виставка Intercharm проходила без нашої участі, і цього року ми прагнемо познайомитись з тими косметологами, які увірвались у професію і ще не познайомились з нами! А своїх постійних клієнтів – чекаємо для живого емоційного спілкування та, звичайно, вигідних покупок! Ми приготували для Вас смачні цінові пропозиції тільки на період виставки, запрошення на професійне навчання,  багато цікавого спілкування та, звичайно, келих шаманського – щоб урочисто і святково почати осінній сезон. Приготуйте свої камери – буде багато фото, адже тільки в нас – красиво, яскраво і щиро!

Жовтень 2023 року обіцяє стати найактивнішим місяцем осіннього сезону. 10 жовтня Flosal прийме участь у онлайн Круглому Столі «Екзосоми- ПДРН- Пептиди» за модерації професора Олександра Туркевича. Як ефективно використовувати, чи можна ефективно поєднувати та які результати очікувати – три години ефіру, доповідь FloSal та інших провідних дистриб’юторів українського ринку. Все для того, аби український лікар-косметолог чітко розумів як зробити вибір на обширному ринку препаратів. FloSal в рамках Круглого столу «Екзосоми- ПДРН- Пептиди» представляє Ольга Балакіна – лікар-дерматолог вищої категорії, сертифікований тренер з ін’єкційних методик та спікер Всесвітнього конгресу з anti-age медицини AMWC2018. Ми представимо доповідь на тему «Цільова дія біоміметичних пептидів: що має знати косметолог для вирішення естетичних задач?». Підключайтесь, щоб точно знати як саме працюють препарати Flosal та коли препарати Flosal – must-have в кабінеті лікаря-косметолога.

А вже 18 та 19 жовтня ми знову зустрінемось з вами – в Київі в рамках національного конгресу «Анатомія Краси». За доброю традицією – ми виступаємо Gold-партнером конгресу і неодмінно представимо наукову доповідь в рамках програми. «Анатомія краси» -  це науковий івент в Україні, що цілком присвячений прикладній інформації з точки зору наукової медицини. 2 основних зали для аудиторії: Зал «Анатомічний театр», присвячений глибоким знанням по анатомії та Зал «Територія доказовості», в якому будуть представлені дані досліджень та результати практики топових спікерів ринку естетичної медицини. Багаторічний досвід та унікальність пептидних препаратів Flosal відкрили нам двері одразу до обох залів конгресу. Отже, запрошуємо на наші доповідь в залі Анатомітичний театр «Анатомічні особливості старіння нижньої третини обличчя» та в залі Територія доказовості «Age-модулятори: препарати вибору в терапії вікових змін нижньої третини обличчя».

В листопаді обов’язково зустрінемося з Вами на конгресі Face&Body ID у чарівному місті Львів! Науковий конгрес, де зберуться всі відомі лікарі та експерти України, а FloSal – Premium партнер конгресу. Втім, партнерство це ще не все. В рамках наукової програми ми також підготували потужні доповіді. 9 листопада Андрій Данішевський презентує доповідь «Age-модуляція ID key. Корекція вікових змін обличчя», а Ольга Балакіна 10 листопада в рамках наукової програми «Age-модуляція ID key. Кейс комплексного підходу збереження молодості рук». Концепт організаторів про комбіноване використання провідних методик для роботи не тільки з обличчям, а і з тілом пацієнта не міг лишити FloSal в стороні.Тому – плануємо свою подорож до чарівного Львову заздалегідь!

Отже, осінній сезон для компанії Flosal буде насиченим, гарячим і багатим на роботу та теплі зустрічі зі всіма клієнтами! Ми побачимось з вами в різних куточках країни – на виставках, конгресах, семінарах. Впевнені, що зможемо бути Вам корисними – щоб кожен пацієнт кожного косметолога України був впевнений у ефективному, безпечному та тривалому результату. А щоб дізнатися більше – відмічайте дати в календарі та плануйте своє навчання разом FloSal!

Чекаємо зустрічі!

ЦІКАВІ СТАТТІ

28.02.2024

Відкриваємо новий сезон масштабних конгресів: 5 березня зустрічаємось ...

Вриваємось у сезон навчальних конгресів! FloSal на конгресі Derma
28.12.2023

Шановні колеги! Команда FloSal щиро вітає вас з новорічними святами! Нехай ці...

Щасливих свят! Графік роботи FloSal
05.12.2023

1-2 грудня за участі FloSal пройшов...

Принцип батога та пряника у вікових пацієнтів: Flosal виступив з доповіддю на конгресі Різдвяний Лев
20.11.2023

Наступна зупинка навчального експресу Flosal – конгрес...

Підкорити Різдвяного Лева: зустрічайте Flosal на конгресі Різдвяний Лев у Львові
14.11.2023

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси..

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID
02.11.2023

Вже зовсім незабаром -  9 і 10 листопада відбудеться наступний...

Конгрес Face&Body ID: вишукана комбінація естетики і медицини
26.10.2023

18-19 жовтня 2023 року в Києві відбулася надзвичайна подія...

Підсумки АК2023 від Flosal: Анатомічний конгрес, що не має аналогів
19.09.2023

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим...

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини
09.06.2023

1-2 червня у КВЦ Парковий пройшов конгрес, який був повний сподівань...

По слідах МАМ: як відбувся масштабний конгрес МАМ-2023 за підтримки та участі Flosal