Лідер ін’єкцій краси
14.11.2023

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси та естетичної медицини – конгрес Face&Body Id, в рамках якого компанія Flosal презентувала одразу 2 доповіді! 700 лікарів з усієї України, потужні організатори медичної програми – платформа EstyDerm на чолі з Інгою Волошиною-Андрашко, насичена наукова програма та найкращі компанії експоненти на виставці –  в Emily Resort Hotel у ці дні відбулася квінтесенція краси та науки! Flosal розкаже, як це було!

9 листопада Андрій Данішевський, лікар-дерматолог, косметолог з 20-річним стажем представив доповідь «Age-модуляція ID key. Корекція вікових змін обличчя». Чого прагнуть пацієнти сьогодні? Безпечно та швидко отримати яскравий результат з довгим ефектом. В рамках своєї доповіді Андрій Данішевський не тільки дав чітки протоколи та рекомендації – як отримати такий результат за допомогою age-модуляторів Prostrolane, а і презентував гібридні протоколи. За рахунок унікальної технології, поєднання в протоколі age-модуляторів та полінуклеотидів, гідроксиопатиту кальція та полімолочної кислоти – отримуємо тривалий та яскравий результат. Окремі овації прозвучали на честь Андрій Олександровича за вміння «запалити» аудиторію, зробити це якісно  і зі смаком.

10 листопада свою доповідь презентувала Ольга Балакіна. Наукова програма цього дня була присвячена роботі з тілом. В рамках доповіді «Age-модуляція ID key.Кейс комплексного підходу збереження молодості рук.» поговорили про те, як і чому змінюється якість шкіри рук та як ефективно проводити терапію як для молодих жінок, так і anti-age корекцію для дівчат старшого віку. Якщо про способи корекції естетичних недоліків шкіри обличчя говорять часто і густо, то увагу рукам приділяють значно менше. А руки – це такий же важливий маркер краси і здоров’я, як обличчя, шея та декольте. Ольга презентувала кейс роботи age-модуляторами Prostrolane, Revofil та Dermaheal HSR на знаковій моделі – засновниці компанії FloSal, Олені Бердинській.  

Ці 2 дні були сповнені зустрічами і спілкуванням, шаленої краси, професійних дускусій та кулуарних розмов! На яскравий і теплий стенд Flosal завітали багато рідних нам клієнтів, після успішних доповідей приходили і ті косметологи, які певний час не працювали з нами – і знайшли свої нові скарби з продуктового портфелю FloSal. По добрій традиції, конгреси EstyDerm – це місце зустрічі кращих компаній дистриб’юторів, професійних косметологів та майстерного поєднання краси і медицини!

Дякуємо організаторам за фантастичну можливість поділитися результатами своєї роботи в рамках наукової програми! Дякуємо всім гостям стенду за тепло та інтерес до діяльності компанії Flosal!

До нових зустрічей!

ЦІКАВІ СТАТТІ

28.02.2024

Відкриваємо новий сезон масштабних конгресів: 5 березня зустрічаємось ...

Вриваємось у сезон навчальних конгресів! FloSal на конгресі Derma
28.12.2023

Шановні колеги! Команда FloSal щиро вітає вас з новорічними святами! Нехай ці...

Щасливих свят! Графік роботи FloSal
05.12.2023

1-2 грудня за участі FloSal пройшов...

Принцип батога та пряника у вікових пацієнтів: Flosal виступив з доповіддю на конгресі Різдвяний Лев
20.11.2023

Наступна зупинка навчального експресу Flosal – конгрес...

Підкорити Різдвяного Лева: зустрічайте Flosal на конгресі Різдвяний Лев у Львові
14.11.2023

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси..

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID
02.11.2023

Вже зовсім незабаром -  9 і 10 листопада відбудеться наступний...

Конгрес Face&Body ID: вишукана комбінація естетики і медицини
26.10.2023

18-19 жовтня 2023 року в Києві відбулася надзвичайна подія...

Підсумки АК2023 від Flosal: Анатомічний конгрес, що не має аналогів
19.09.2023

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим...

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини
09.06.2023

1-2 червня у КВЦ Парковий пройшов конгрес, який був повний сподівань...

По слідах МАМ: як відбувся масштабний конгрес МАМ-2023 за підтримки та участі Flosal