Лідер ін’єкцій краси
18.05.2020

Мезотерапевтична корекція від А до Я - пакет «СТАРТ» для ефективної роботи лікаря-косметолога

Мезотерапія - одна з базових і давно практикуючих методик корекції різних естетичних недоліків шкіри і волосся. Препарати для проведення процедури мезотерапії представлені полікомпонентними складами, частіше на водній основі, і можуть включати в себе:

  • вітаміни;
  • мінерали;
  • амінокислоти;
  • коензими;
  • пептиди;
  • рослинні компоненти;
  • антиоксиданти.

У різноманітті брендів і торгових марок, складним завданням для фахівця є вибір мезококтейлів - одного бренду або різних, готовий пакет або поодинокі позиції?

Дистриб'ютор ін'єкційних препаратів для фахівців естетичної медицини - компанія Flosal - має в своєму портфелі мезотерапевтичні коктейлі відомого південнокорейського концерну Caregen. Під керівництвом засновника і вченого, професора молекулярної біології доктора Йонг Джі Чанга були створені універсальні формули пептидних препаратів для ін'єкційної мезотерапії різних недоліків.

Препарати Dermaheal - вітамінні уколи для обличчя? Ні, це готове рішення косметологічних завдань, комплексний вплив на структури шкіри і рецепторний механізм регуляції роботи клітин.

Що входить в пакет «СТАРТ» або мезотерапевтичні рішення недоліків шкіри обличчя, тіла і волосся:

  • Dermaheal SR – пептидний, полівітамінний препарат для «знайомства» шкіри пацієнта з уколами «краси». Перші вікові зміни, сухість шкіри, тьмяний і сірий колір обличчя, капілярна сітка, розширені пори і нерівний рельєф шкіри. Підходить для будь-якого типу шкіри, в тому числі сухої і чутливої.
  • Dermaheal HSR – революційний мезопрепарат на основі пептидів, вітамінно-мінеральної частини і гіалуронової кислоти. Широкий спектр показань не обмежується питаннями старіння, а також включає проблеми жирної і пористої шкіри, рубцевих змін і симптомів постакне.
  • Dermaheal SB – контроль гіперпігментації і регуляція меланогенеза на всіх етапах. Має виражену осветлюючу та капіляростабілізуючу дію.
  • Dermaheal LL – прицільна робота з локальними жировими відкладеннями в області обличчя і тіла. Стартовий етап при корекції інволютивних змін деформаційного типу старіння.
  • Dermaheal HL – терапія різних видів алопецій, в тому числі андрогенетичної. Стимуляція росту здорового волосся в області волосистої частини голови, брів, а також бороди у чоловіків.

До такого пакету мезопрепаратів, вченими концерну Caregen додатково створено 2 препарати для прицільної роботи в періорбітальній зоні:

  • Dermaheal Eyebag Solution - пептидний препарат для корекції грижових мішків і набряклості верхньої і нижньої повіки. Крім того, препарат має anti-age і ліфтинг ефект.
  • Dermaheal Dark Circleусунення ефекту «темних кіл» навколо очей, ущільнення тонкої шкіри і зміцнення мікроциркуляторного русла періорбітальної зони.

Як працюють препарати? Які техніки введення застосувати для WOW-результатів, який курс процедур і протокол корекції? Відповіді на всі питання, що цікавлять можна отримати на вебінарі Ольги Бондаренко.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine