Лідер ін’єкцій краси
01.02.2021

Трихологічні рішення Flosal Hair: навігація в протоколах терапії алопецій

Первинний і трудомісткий етап діагностики пацієнта трихологічного профілю - це не кінцева точка, а лише правильний страт в терапії алопецій і порідіння волосся. Діагноз поставлений, протокол внутрішнього лікування призначений - що далі?

Перед фахівцем трихологом постає завдання вибору методів корекції безпосередньо в зонах ураження - осередки порідіння і випадання волосся. Основні вимоги до зовнішньої терапії:

  • гальмування випадання волосся і оздоровлення волосяних цибулин;
  • відновлення мікроциркуляції шкіри голови і живлення фолікулів;
  • ущільнення стрижня волосся;
  • потенціювання результатів внутрішньої корекції і прискорення настання ефекту;
  • стимуляція росту нового волосся.

З метою максималізації результату і простоти вибору покрокової терапії в кабінеті лікаря-трихолога, фахівцями компанії Flosal була розроблена технологія Flosal Hair, яка включає в себе 5 протоколів з докладним описом кожного і індивідуалізованим підходом до пацієнта.

Чому Flosal Hair?

  • 5 протоколів для вирішення проблеми алопеції з різним ступенем вираженості - від профілактики до інтенсивної терапії складних клінічних випадків;
  • комплексний підхід, що включає ін'єкційну терапію і топічний догляд;
  • можливість вибору протоколу корекції з урахуванням: соціальної активності пацієнта, больового порогу, матеріальних можливостей.

Універсальний протокол - STOP HAIR LOSS - це монопротокол, в основі якого лежить Мезотерапевтична профілактика і корекція алопецій комплексним препаратом Dermaheal HL. Унікальність препарату в наявності пептидного комплексу, який охоплює різні ланки випадання волосся, в тому числі, олігопептид-41 - безпосередньо впливає на механізм втрати волосся при андрогенетичній алопеції.

Вітамінно-мінеральна складова препарату глибоко живить і зміцнює волосяні цибулини. Протокол не має гендерних і вікових обмежень. При введенні може незначно підпікати.

Курс процедур: 8-10 з інтервалом в тиждень. Техніка корекції - мікроін'єкційні вколи.

Протокол COMFORT GROWTH або комфортний - також є універсальним монопротоколом, чинним препаратом в якому виступає Dr.CYJ Hair Filler - авторська розробка Доктора Йонг Джі Чанга - професора молекулярної біології, фармакології і СЕО компанії Caregen.

Препарат створений на основі ретикульованої ГК низької концентрації і комплексу з 7 трихологічних пептидів, які охоплюють усі ланки випадання волосся і відновлюють основний WNT-сигнальний шлях зростання нових.

Курс - 4 процедури з інтервалом в 2 тижні, препарат не пече при введенні, не вимагає частого повторення сеансів і тривалого курсу.

Поєднані протоколи - STRONG GROWTH і INTENSIVE GROWTH - припускають використання декількох препаратів в курсі і призначені для терапії виражених алопецій будь-якого виду, крім рубцевої. Препарати в обох випадках можна поєднувати, як в одну процедуру, так і застосовувати їх по черзі з інтервалом в 7-10 днів.

Посилений протокол або STRONG GROWTH - це синергічна робота препаратів філера для волосся Dr.CYJ Hair Filler і мезопрепарата Dermaheal HL. Курс 4 процедури з інтервалом в 2 тижні при одночасній корекції двома препаратами і 8 процедур при почерговій роботі. Протокол ідеально підходить для пацієнтів після перенесених гострих запальних захворювань в стадії ремісії, при хронічних інтоксикаціях, виснаженні та анемії, а також для вікових пацієнтів.

Інтенсивне відновлення забезпечить протокол INTENSIVE GROWTH - комбінація філера для волосся Dr.CYJ Hair Filler і PRP терапії. Альтернативний протокол для глибокого відновлення росту волосся, стимуляції фолікулів, а також для пацієнтів з алергоанамнезом. Курс аналогічний попередньому протоколу.

Чоловічий протокол BARBER STYLE - ін'єкційне рішення для чоловіків з бородою або бажаючих її відростити. Протокол створений на основі філера для волосся Dr.CYJ Hair Filler, так як не вимагає частого відвідування лікаря-трихолога, залишаючи чоловікам можливість бути соціально активними, і комфортний при введенні.

Курс процедур - 4 з інтервалом в 2-3 тижні, техніка мікроін'екціонних вколов. У якості топічного щоденного догляду для пацієнтів з алопеціями, рекомендовано застосування трихологічної серії Pelo Baum - шампунь, кондиціонер і активатор росту волосся у вигляді спрею.

ЦІКАВІ СТАТТІ

14.03.2024

Кожен пацієнт – це унікальний випадок,...

Біоміметичні пептиди у вирішенні проблеми POST-акне проявів: від регуляції меланогенезу до реструктуризації колагену
23.02.2024

Кожна зона людського обличчя є особливою та неповторною. Індивідуальні форми, лі...

Безопераційна корекція форми носа
04.10.2023

Трансформуємо уявлення про вік разом з ревіталізуючим м’яким філером...

Маркери віку: неочевидні для пацієнта ознаки старіння, які не може ігнорувати косметолог
22.09.2023

Хто знає все про зв’язки, той володіє секретами..

SMAS: що потрібно знати лікарю-косметологу
11.09.2023

Сучасна косметологічна практика не обмежується топічним доглядом,...

Жирові компартменти та старіння: від анатомії до вибору методів корекції
31.08.2023

Синці під очима виглядають не естетично, додають обличчю вигляд ...

Секрет BEAUTY-корекції:  магія погляду з Prostrolane Blanc-B
31.08.2023

З упевненістю можна сказати, що на сьогодні, саме філери є ...

Миттєве омолодження з філерами Revofil
17.03.2023

Естетична корекція недоліків шкіри у косметології ...

Філер низької щільності Revofil Fine для вирішення «дрібних» питань
20.12.2022

Чи всі філери однакові та на що варто орієнтуватись...

FINE результати контурної пластики з ревіталізуючим філером Revofil Fine