Лідер ін’єкцій краси
12.10.2021

FLOSAL на S CONGRESS 3.0: повне професійне перезавантаження

10-11 жовтня відгримів найбільший у Східній Європі захід для лікарів естетичної медицини - S CONGRESS 3.0.

Вже третій рік поспіль, на початку жовтня кожного року, столиця України зустрічає захід світового класу, де збираються спікери, фахівці, компанії зі всіх куточків країни та світу – цього року це 25 країн!, - задля започаткування нових тенденцій, трендів та представлення ефективних технологій.

З першого дня конгресу лікарі-косметологи поринули в естетичний вимір, вчену експертність, яка набула неймовірних масштабів, та оазис трендів галузі й технологій. Звісно, свій внесок у розвиток ринку косметології внесла й компанія FloSal.

Третій рік поспіль компанія FloSal вшановується бути преміум-спонсором заходу та представляти естетичному бомонду свої останні розробки.

Тож наші ТОП-спікери, тренери компанії FloSal, привезли до Києва інноваційні технології, які вдосконалять, відкриють нові горизонти та можливості косметологічної практики лікарів.

На головній сцені наукового керівника S CONGRESS 3.0 – Олександра Туркевича в CASE HALL,  в рамках сесії «Трихологічні аспекти дерматокосметологіїї», виступила незабутня Ярина Яремчук - лікар-дерматовенеролог, сертифікований тренер з ін'єкційних методик компанії FloSal, член Української асоціації та Євроазіатської асоціації дерматологів, з доповіддю: «Відновлення росту волосся після радіотерапії олігодендрогліоми II ступеня. Протокол корекції, результати в відтермінованій перспективі». Актуальність теми, високий професіоналізм спікера та ефективність клінічного кейса викликали неймовірний відгук аудиторії та нову хвилю популярності філера-ревіталізанта для волосся DR.CYJ Hair Filler

Завдяки покроковим протоколам та ефективним препаратам, більш ніж 2000+ фахівців зі всього світу, зможуть вдало допомогти своїм пацієнтам повернути здоров’я волоссю.

Не менший ажіотаж наші спікери створили на сесії у Workshop Hall, де зібрались сотні лікарів-косметологів та зарубіжних фахівців, аби отримати інформацію щодо технологій FloSal.

  • Першою практичними кейсами ділилась Ярина Яремчук. В рамках свого докладу тренерка розповіла про «Flosal Lift – технологію для створення чіткого овалу обличчя». Аудиторія відмітила, що технологія FLOSAL LIFT - стане кращим рішенням в кабінеті лікаря-косметолога, який зможе задовольнити потребу клієнта з будь-яким типом старінням «тут і зараз». 
  • Улюбленець публіки, професіонал своєї справи, лікар-дерматовенеролог вищої категорії, сертифікований тренер з ін'єкційних методик компанії FloSal, спікер всесвітнього конгресу з anti-age медицини AMWC 2018 у Монако – Андрій Данішевський, представив «Готові рішення для створення ідеальних губ у технології – FloSal Lips». Аугментація губ зараз – одна з найбільш затребуваних ін’єкційних процедур, але зробити губи мрії – це теж мистецтво. Готовий інструмент лікаря-митця – технологія Flosal Lips.

Особлива атмосфера цього року панувала біля стенда FloSal – атмосфера радості від зустрічі, жвавого інтересу до препаратів і технологій, запитів на консультацію та доєднанням до великої родини FloSal. Ми впевнені, що жодна інша компанія не могла похизуватись таким настроєм. За ці бурхливі емоції ми неймовірно вдячні вам, нашим вірним партнерам та клієнтам!

Шукайте себе на фото!

Підсумок: 2 дні конгресу подарували повне перезавантаження, як емоційне, так й професійне та дав змогу прокачати скіл естетичних митців. Окрім цінної інформації, приємним бонусом стало коло однодумців, які марять косметологією.

Дякуємо, що були з нами! Далі більше!

ЦІКАВІ СТАТТІ

28.02.2024

Відкриваємо новий сезон масштабних конгресів: 5 березня зустрічаємось ...

Вриваємось у сезон навчальних конгресів! FloSal на конгресі Derma
28.12.2023

Шановні колеги! Команда FloSal щиро вітає вас з новорічними святами! Нехай ці...

Щасливих свят! Графік роботи FloSal
05.12.2023

1-2 грудня за участі FloSal пройшов...

Принцип батога та пряника у вікових пацієнтів: Flosal виступив з доповіддю на конгресі Різдвяний Лев
20.11.2023

Наступна зупинка навчального експресу Flosal – конгрес...

Підкорити Різдвяного Лева: зустрічайте Flosal на конгресі Різдвяний Лев у Львові
14.11.2023

9-10 листопада у Львові пройшло справжнє свято краси..

Свято краси та професійної естетичної медицини: Flosal на Face&Body ID
02.11.2023

Вже зовсім незабаром -  9 і 10 листопада відбудеться наступний...

Конгрес Face&Body ID: вишукана комбінація естетики і медицини
26.10.2023

18-19 жовтня 2023 року в Києві відбулася надзвичайна подія...

Підсумки АК2023 від Flosal: Анатомічний конгрес, що не має аналогів
19.09.2023

Осінний навчальний сезон 2023 для косметологів планується насичений і щедрим...

Flosal: календар осінніх зустрічей на провідних івентах з естетичної медицини
09.06.2023

1-2 червня у КВЦ Парковий пройшов конгрес, який був повний сподівань...

По слідах МАМ: як відбувся масштабний конгрес МАМ-2023 за підтримки та участі Flosal